Άφησε μια «μαύρη μάμπα» να τον δαγκώσει σε live streaming

Άφησε μια «μαύρη μάμπα» να τον δαγκώσει σε live streaming

Ήθελε να αυτοκτονήσει εξαιτίας του χωρισμού του

Ένας πολύ γνωστός Ρώσος ειδικός στα φίδια, μετάδωσε σε live stream τις δραματικές στιγμές πριν αφαιρέσει τη ζωή του από το τσίμπημα ενός δηλητηριώδους ερπετού. Ο 31χρονος Arslan Valeev από την Αγία Πετρούπολη, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του από το θανατηφόρο «φιλί» μιας μαύρης μάμπα.

Ο άντρας αποφάσισε να φύγει από τη ζωή αφού κατέρρευσε ο γάμος του με την πρώην συμβία του Ekaterina 'Katya' Pyatyzhkina την οποία κατηγόρησε για απιστία. Οι δυο τους, ήταν διάσημοι vlogger στη χώρα τους έχοντας μια σειρά από κανάλια στο YouTube με θέμα τα φίδια. Στο βίντεο δε φαίνεται τη στιγμή που το φίδι καταφέρνει το θανατηφόρο δάγκωμα αλλά ο 31χρονος δείχνει στιγμές αργότερα το τσίμπημα στο χέρι. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο, ο Ρώσος σηκώνεται από τη θέση του και κατευθύνεται, πιθανότατα, προς το μπάνιο.

«Πείτε στην Katya ότι την αγαπώ πολύ», λέει στην κάμερα ενώ ήδη έχει αρχίσει ο οργανισμός του να εξασθενεί και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. «...Αντίο σε όλους... Δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα...», λέει με δυσκολία και ακολούθως δίνει τον αριθμό του κινητού της πρώην αγαπημένης του. «Αυτό είναι το νούμερο της Katya, αν κάποιος καταφέρει και της τηλεφωνήσει, αν βρει χρόνο να έρθει σε μένα και να με δει, θα ήμουν χαρούμενος... Στην πραγματικότητα πεθαίνω... Αντίο. Θα ήμουν χαρούμενος αν την έβλεπα...».

Κάποιος χρήστης κάλεσε, τελικά ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών ξεψύχησε.