Τι λένε οι γονείς του 22χρονου αμερικανού που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο

Τι λένε οι γονείς του 22χρονου αμερικανού που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο

«Ο γιος μας ένοιωθε ασφαλής στα ταξίδια του»

Οι γονείς του άτυχου νέου που δολοφονήθηκε στο Λαγανά της Ζακύνθου, προκαλώντας σοκ στη κοινή γνώμη, μίλησαν δημόσια για πρώτη φορά. Ο Bakari Henderson άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 Ιουλίου όταν ξυλοκοπήθηκε άγρια από μια ομάδα νεαρών έπειτα από προστριβή σε κλαμπ του νησιού.

Οι γονείς του άτυχου 22χρονου, Jill και Phil Henderson μίλησαν σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου CBS, λέγοντας πως ο γιος τους ένιωθε ασφαλής στα ταξίδια του ανά τον κόσμο. «Περισσότερο ασφαλής ένοιωθε όταν ταξίδευε στην Ευρώπη και στο εξωτερικό γενικά, παρά στις ΗΠΑ», σημείωσε η μητέρα του με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «CBS This Morning» Gayle King να κάνει λόγο για «τραγική ειρωνεία».

Στη συνέχεια, η μητέρα του αδικοχαμένου νέου, εξήγησε πως αυτό που περιμένουν είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη: «Δικαιοσύνη σημαίνει ότι όλοι όσοι εμπλέκονται να βρεθούν στη φυλακή και ελπίζω για ένα μεγάλο διάστημα». Όσο για τη σειρά ρούχων που ο γιος τους σχεδίαζε να λανσάρει, οι γονείς του τόνισαν ότι θα φροντίσουν να την προωθήσουν.