Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκηπα Ουίλιαμ μετά την αποκάλυψη της Κέιτ για την υγεία της

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκηπα Ουίλιαμ μετά την αποκάλυψη της Κέιτ για την υγεία της

Παρακολούθησε με τον μεγαλύτερο γιο του Τζορτζ τον αγώνα Άστον Βίλα-Λιλ για το Europa Conference League

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον μεγαλύτερο γιο του Τζορτζ μετά την αποκάλυψη που έκανε δημόσια η Κέιτ Μίντλετον στις 22 Μαρτίου σχετικά με τη υγεία της.

Παρακολούθησαν από τις εξέδρες του Μπέρμιγχαμ την νίκη της αγαπημένης τους Aston Villa επί της Lille OSC κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του UEFA Europa Conference League.

Όπως αναφέρει το Ηello, ο Ουίλιαμ και ο Τζορτζ έδειχναν νευρικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη όρθιος να χειροκροτεί την ομάδα του όταν αυτή πέτυχε το πρώτο της γκολ.

Οι κάμερες κατέγραψαν τον 10χρονο πρίγκιπα να φορά το μπλε κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας, καθώς ο πατέρας του στεκόταν δίπλα μαζί με τον ποδοσφαιριστή Τάιρον Μινγκς.

 

Σημειώνεται ότι, η Άστον Βίλα εξασφάλισε τη νίκη με σκορ 2-1. Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι γνωστή η αγάπη του πρίγκιπα της Ουαλίας για την ομάδα για την οποία έχει βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια.

Η οικογένεια παραμένει στο εξοχικό της στο Άνμερ Χολ του Νόρφολκ μαζί με τους γονείς της Κέιτ μέχρι τις 17 Απριλίου που τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο.