Μάνα έδειρε μέχρι θανάτου την μικρή της κόρη και την πέταξε στα σκουπίδια παραμονή Χριστουγέννων

Μάνα έδειρε μέχρι θανάτου την μικρή της κόρη και την πέταξε στα σκουπίδια παραμονή Χριστουγέννων

Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του παιδιού με πολλαπλά τραύματα στα πόδια, τα χέρια και τον κορμό

Μια μητέρα στο Φοίνιξ των ΗΠΑ συνελήφθη για φόνο, αφού η κόρη της βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η Σοφία Σίμονς, 38 ετών, συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί έλαβαν πληροφορία ότι είχε βάλει το σώμα της κόρης της σε κάδο σκουπιδιών, αφού το παιδί φέρεται να ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και πέθανε.

Μία μάρτυρας, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη, φέρεται να έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Σίμονς την ημέρα των Χριστουγέννων και ισχυρίστηκε ότι η μητέρα είχε ομολογήσει ότι «χτύπησε το παιδί της και το παρατράβηξε», σύμφωνα με το FOX.

 

 

Το κορίτσι δεν κατονομάστηκε και πιστεύεται ότι είναι μεταξύ πέντε και επτά ετών. Βρέθηκε την Κυριακή γύρω στις 8 μ.μ. μέσα στον κάδο απορριμμάτων.

Ένας μάρτυρας έψαχνε στον κάδο απορριμμάτων για να βρει καυσόξυλα όταν παρατήρησε ότι το καπάκι του κάδου δεν ήταν σωστά ανοιχτό. Όταν κοίταξε μέσα, βρήκε το πτώμα του παιδιού και το είπε σε έναν κοντινό φύλακα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα του κοριτσιού με πολλαπλά τραύματα στα πόδια, τα χέρια και τον κορμό. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα τραύματα ήταν σε πολλαπλά στάδια επούλωσης και το κορίτσι είχε σημάδια από προηγούμενες επιθέσεις.

Η μάρτυρας της Νέας Υόρκης αποκάλυψε επίσης ότι η Σίμονς της είπε πως αφού ξυλοκόπησε βάναυσα το παιδί στο σπίτι, έφυγε και όταν επέστρεψε, το κορίτσι δεν ανέπνεε.

Έμεινε με το πτώμα για πέντε ημέρες, σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας, πριν το μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων.