H Γκουίνεθ Πάλτροου για τη δικαστική υπόθεση που κέρδισε: «Ένιωσα ότι επέζησα»

H Γκουίνεθ Πάλτροου για τη δικαστική υπόθεση που κέρδισε: «Ένιωσα ότι επέζησα»

«Μερικές φορές στη ζωή μου, μου παίρνει πολύ χρόνο να κοιτάξω πίσω και να επεξεργαστώ κάτι και να το καταλάβω» σημείωσε

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow), ήταν η πηγή έμπνευσης για τη σειρά καλλυντικών που κυκλοφόρησε, η ιδρύτρια της Goop έκανε την δική αξιολόγηση για το εγχείρημα του ηθοποιού.

Σε νέα συνέντευξή της στους New York Times, η ηθοποιός και γκουρού της ευζωϊας δήλωσε ενθουσιασμένη για τη σειρά που κυκλοφόρησε ο σταρ τον Οκτώβριο του 2022.

«Είναι καλή» παραδέχτηκε η Πάλτροου η οποία ήταν από τις πρωτες που τη δοκίμασε. «Είναι πραγματικά όμορφη» συμπλήρωσε. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα της σειράς βασίζονται στην αντιοξειδωτική δύναμη των σταφυλιών και είναι από το διάσημο κτήμα Château Miraval.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην αντιδικία που είχε τον περασμένο χρόνο με τον συνταξιούχο γιατρό Τέρι Σάντερσον (Terry Sanderson) ο οποίος την κατηγόρησε ότι τον τραυμάτισε κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό κέντρο της Γιούτα των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Το όλο θέμα ήταν αρκετά περίεργο. Δεν ξέρω αν το έχω καν επεξεργαστεί. Ήταν κάτι από το οποίο ένιωσα ότι επέζησα» είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Μερικές φορές στη ζωή μου, μου παίρνει πολύ χρόνο να κοιτάξω πίσω και να επεξεργαστώ κάτι και να το καταλάβω» σημείωσε.

Η εκδίκαση της υπόθεσης από το περιφερειακό δικαστήριο του Παρκ Σίτι στη Γιούτα κράτησε οκτώ ημέρες και η ηθοποιός κρίθηκε αθώα. Από την πλευρά του ο Σάντερσον χαρακτήρισε την ετυμηγορία του δικαστηρίου «απογοητευτική», υποστηρίζοντας ότι το γεγονός πως η ηθοποιός είναι διάσημη τη βοήθησε να αθωωθεί.