ΗΠΑ: Τρανστζέντερ μηνύει τον πρώην της ζητώντας να της επιστρέψει τους… όρχεις της

ΗΠΑ: Τρανστζέντερ μηνύει τον πρώην της ζητώντας να της επιστρέψει τους… όρχεις της

Τον κατηγορεί ότι παρακρατεί παράνομα μέλη του σώματός της που της αφαιρέθηκαν κατά την διάρκεια της φυλομετάβασής της και ζητά αποζημίωση 6.500 δολαρίων

Την επιστροφή των... όρχεών της απαιτεί μια μουσουλμάνα τρανστζέντερ στο Μίτσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών από τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο κατηγορεί, ότι τους διατηρεί σε βάζο στο ψυγείο του.

Σε μήνυσή που κατέθεσε η Μπριάνα Κίνγκσλεϊ, αναφέρει ότι ο πρώην σύντροφός της, Ουίλιαμ Ουοτσιτσόφκσι, κράτησε τα γεννητικά της όργανα που της είχαν αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια της φυλομετάβασής της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Detroit News, η 40χρονη ζήτησε την επιστροφή των όρχεών της και αποζημίωση, ύψους 6.500 δολαρίων.

Ο πρώην σύντροφός της από την πλευρά του υποστηρίζει, πως όταν χώρισαν, η 40χρονη μάζεψε όλα τα υπάρχοντά της. Τονίζει δε, ότι από τότε που χώρισαν, τον παρενοχλεί και ότι ίσως θα έπρεπε να έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της. Όπως σημειώνει δε η Daily Mail, η 40χρονη έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, ότι απείλησε με μαχαίρι πρώην συγκάτοικό της.