Πόσο χρονών είναι το πρόσωπό σου; Βγάλε μια selfie και κάνε αυτό το τεστ για να μάθεις

Πόσο χρονών είναι το πρόσωπό σου; Βγάλε μια selfie και κάνε αυτό το τεστ για να μάθεις

Εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης αναλύει έξι βασικούς δείκτες γήρανσης

Η γήρανση αποτελεί μια διαδικασία αναπόφευκτη για τον άνθρωπο, όσο κι αν κανείς δεν μπορεί να συμφιλιωθεί εύκολα μ' αυτή. Πολύ κόσμος καταφεύγει σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες μεθόδους για να μπορέσει να κρατηθεί... νέος. Πάντως, ειδικοί μακροζωίας στη Νέα Υόρκη έχουν αναπτύξει ένα εργαλείο μέσω τεχνητής νοημοσύνης για την εκτίμηση της ηλικίας του προσώπου σας. Βγάζετε μια φωτογραφία selfie και κάνετε το τεστ που σας υποδεικνύουν και μετά πρέπει να είστε αποφασισμένοι να αποδεχθείτε το αποτέλεσμα.

Αναλύει το πρόσωπο για έξι βασικούς δείκτες γήρανσης, σύμφωνα με την εταιρεία NOVOS. Πιθανότατα έχετε εντυπωσιαστεί ή ακόμα και ανησυχήσει από την πρόοοδο της τεχνητής νοημοσύνης.

Οι δείκτες που αναλύονται είναι έξι και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι σακούλες κάτω από τα μάτια και οι ρυτίδες. Πάντως, χρειάζεται προσοχή, καθώς μια 39χρονη υπάλληλος της DailyMail.com που χρησιμοποίησε το εργαλείο και της είπαν φαίνεται γύρω στα 40 είπε ότι η συγκεκριμένη απάντηση «έχει καταστρέψει όλη μου τη μέρα».

Το πρόσωπο είναι ένα παράθυρο στο πόσο γρήγορα γερνάει το υπόλοιπο σώμα, με το κάπνισμα, το αλκοόλ και τη ρύπανση να αποστραγγίζουν τα θρεπτικά συστατικά από το δέρμα, οδηγώντας το να χάσει την ελαστικότητά του και να αναπτύξει ρυτίδες γρηγορότερα. Μια κακή διατροφή μπορεί επίσης να γεράσει το πρόσωπο ενισχύοντας τη φλεγμονή, η οποία μπορεί επίσης να συμβάλει στις ρυτίδες.

Το τεστ

Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, πρέπει να είστε άνω των 35 ετών και να ακολουθήστε τις οδηγίες που έχει ΕΔΩ.

Στις οδηγίες επισημαίνεται ότι παίζει ρόλο ο καλός φωτισμός, η ποιότητα της κάμερας, η γωνία της κάμερας, η έλλειψη ύπνου, η αφυδάτωση, όπως και ότι άλλες μεταβλητές μπορούν να επηρεάσουν την τελική εκτίμηση.

Σημειώνεται ότι το πρόσωπό σας θα πρέπει να είναι κεντραρισμένο με παρόμοιο τρόπο με τον τρόπο εμφάνισης του μοντέλου στο παράδειγμα. Βεβαιωθείτε ότι είναι καλά φωτισμένο από μπροστά. Μετακινήστε τα μαλλιά προς τα πίσω ανάλογα με την περίπτωση, αφαιρέστε τυχόν γυαλιά, εκτεταμένο μακιγιάζ ή μάσκα.