Swingers: Το μυστικό σήμα παντρεμένων για να προσελκύσουν άλλα ζευγάρια

Swingers: Το μυστικό σήμα παντρεμένων για να προσελκύσουν άλλα ζευγάρια

Τι κάνει μια αεροσυνοδός και ο άνδρας της για να ανανεώνουν τη σχέση τους

Οι swingers έχουν δικούς τους... κώδικες και μηνύματα, ώστε να προσελκύσουν άλλα ζευγάρια με τα οποία θα ήθελαν να μοιραστούν στιγμές πάθους.

Αυτό επιβεβαίωσε χρήστης του TikTok, η οποία αποκάλυψε πως αυτή και ο σύζυγός της δεν είναι μονογαμικοί.

Η αεροσυνοδός Liv και ο σύζυγός της Gage μπορεί να είναι παντρεμένοι για 11 χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήθελαν εναλλαγές συντρόφων αυτό το χρονικό διάστημα.

Θέλοντας να ανανεώσουν τη σχέση τους, προσκάλεσαν κι άλλους ανθρώπους στην κρεβατοκάμαρα μαζί τους και αποκάλυψαν το μήνυμα που στέλνουν σε άλλα ζευγάρια για να ενημερώσουν ότι είναι swingers.

Αυτό το «κρυφό σήμα» λοιπόν είναι ένας... ανάποδος ανανάς!

Όπως εξηγεί η TikToker φοράει ένα κόσμημα στον λαιμό της που είναι ένας ανάποδος ανανάς για να δείξει «διακριτικά» ότι είναι swinger.

@vista.wife 🍍🍍 #swingtok #swingerslifestyle #swingers #swingers #pineapple ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

«Αυτός είναι συνήθως ο κωδικός ότι είναι στον τρόπο ζωής μας η ανταλλαγή συντρόφων, αν και όποιος προτίθεται να ρωτήσει πρέπει να προσέξει πώς θα το κάνει. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να παρεξηγηθεί, αφού καμιά φορά μπορεί να είναι τυχαίο ότι κάποιος φοράει κάτι με ανανά», τόνισε.

«Ένα άλλο σημάδι είναι μια μαύρη βέρα στο δεξί σου χέρι», συμπλήρωσε επίσης.

Πώς μπήκαν οι ίδιοι στο κλαμπ των swingers

Η Liv χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο Instagram για να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει τους άλλους ως swinger. Μάλιστα προσφέρει συμβουλές για το πώς να χειριστείτε τη ζήλια καθώς και πώς να απορρίψετε κάποιον στο κλαμπ των swingers.

Η Liv λέει στη Sun πόσο «σοκαρισμένοι» ήταν εκείνη και ο Gage όταν έγιναν για πρώτη φορά swingers «με το πόσοι άνθρωποι εκεί έξω συναντιούνται με άλλα ζευγάρια».

«Γνωρίσαμε το πρώτο μας ζευγάρι έξι εβδομάδες μετά την εγγραφή μας και στην πρώτη συνάντηση, δεν υπήρχαν προσδοκίες. Απλώς θα πηγαίναμε για ένα ποτό και θα δούμε πώς νιώθαμε για αυτό. Αλλά πήγαμε μέχρι το τέλος», τόνισε.

«Γνωρίζεις ένα άτομο, το παντρεύεσαι και αυτό είναι το μόνο άτομο με το οποίο κάνεις σεξ, οπότε όταν βγαίνεις έξω από αυτό το κοινωνικό πρότυπο, βαδίζεις σε αχαρτογράφητα νερά και δεν ξέρεις πραγματικά τι να περιμένεις. Αλλά το ζευγάρι που γνωρίσαμε ήταν τόσο φιλόξενο και μας βοήθησε να το κάνουμε», συμπλήρωσε ο σύζυγός της.

@vista.wife #swingtok #swingerslifestyle #swinger #swingers #swingertok ♬ Pony - Ginuwine