Αυτά είναι τα πέντε μέρη του σώματος που δεν πλένετε σωστά

Αυτά είναι τα πέντε μέρη του σώματος που δεν πλένετε σωστά

Μια γιατρός κατάφερε να γίνει viral στο TikTok

Μια γιατρός κατάφερε να γίνει viral στο TikTok με το βίντεό της για την έλλειψη υγιεινής ορισμένων, αποκαλύπτοντας τα 5 μέρη του σώματος που οι περισσότεροι δεν πλένουν σωστά.

Η Δρ Jen Caudle, η οποία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 90.000 πιστούς ακόλουθους και περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια likes στην πλατφόρμα του TikTok, δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που μοιράζεται τις 5 κορυφαίες περιοχές που οι άνθρωποι δεν πλένουν αρκετά.

«Ακριβώς, πολλοί άνδρες δεν πλένουν καθόλου τον αφαλό τους», δηλώνει στο πλέον viral κλιπ, το οποίο έχει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση.

«Παιδιά, γίνεται αηδία! Παρακαλώ πλύνετε τον αφαλό σας», παρακαλεί η Caudle, που αυτοαποκαλείται «οικογενειακή γιατρός της Αμερικής». Αργότερα, δίνει στους ακόλουθούς της το επόμενο σημείο που είναι τα αυτιά.

Στη συνέχεια, κουνάει… το δάχτυλό της σε ανθρώπους που δεν πλένουν σωστά τα νύχια τους. Εδώ παγιδεύεται πολλή βρωμιά», εξηγεί. «Δεν το σκεφτόμαστε συχνά!» Το τέταρτο πράγμα που απλά δεν αντέχει είναι όταν οι άνθρωποι δεν πλένουν τα πόδια τους. «Ναι, πρέπει πραγματικά να πλένεις τα πόδια σου», υπογραμμίζει με αυστηρό τόνο. «Δεν μιλώ να αφήσεις αυτό το σαπούνι να τρέξει στα πόδια σου στο ντους, μιλάω για το πλύσιμο!».

Το πέμπτο μέρος είναι τα δάχτυλα. «Μπείτε ανάμεσα σε αυτά τα δάχτυλα των ποδιών», προτρέπει. «Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αποτρέπετε λοιμώξεις πολλών ειδών. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε αρκετά τα δάχτυλά σας!»

Μερικοί από τους οπαδούς της την εκτίμησαν για το ότι ασχολήθηκε με την καθαριότητα, αν και αρκετοί από αυτούς εξέφρασαν αντιρρήσεις. «Ποιος ΔΕΝ πλένει αυτά τα μέρη; Νόμιζα ότι είχαμε μεγαλώσει όλοι εδώ!!» είπε ένας.