Αγόρι 15 ετών παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι και ο γιατρός τα έχασε με αυτό που βρήκε μέσα του

Αγόρι 15 ετών παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι και ο γιατρός τα έχασε με αυτό που βρήκε μέσα του

Άναυδοι έμειναν όλοι μόλις είδαν την ακτινογραφία

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν γιατροί στην Τουρκία, όταν αντίκρισαν ένα περιστατικό που δεν είχαν συναντήσει ποτέ ξανά. Ένας 15χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο με ένα καλώδιο φόρτισης USB στο έντερό του.

Το αγόρι από τον Ντιγιαρμπακίρ μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την οικογένειά του στο νοσοκομείο έπειτα από παράπονα για ναυτία και πόνους στο στομάχι. Μια ακτινογραφία έδειξε ότι είχε μέσα στο στομάχι του έναν φορτιστή!

Αμέσως το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Firat στο Ελαγίζ. Εκεί ο παιδογαστρεντερολόγος Yasar Dogan ζήτησε μια ενδοσκοπική διαδικασία για να απαλλάξει το αγόρι από το καλώδιο.

 

Όταν έφτασε ο επικεφαλής του τμήματος παιδιατρικής γαστρεντερολογίας και η ομάδα του, απάλλαξαν το παιδί από τον φορτιστή με τη μέθοδο της ενδοσκόπησης. «Δυσκολευτήκαμε να αφαιρέσουμε το καλώδιο, καθώς το ένα άκρο του είχε περάσει στο λεπτό έντερο», είπε ο Dogan.

Ο φορτιστής είχε μήκος περίπου ένα μέτρο ενώ σε κάποιο σημείο είχε έναν κόμπο, κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την αφαίρεση του. Δεν έγινε γνωστό πώς και γιατί ο 15χρονος έφαγε τον φορτιστή.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ένα 9χρονο αγόρι στη Σκωτία λίγο έλειψε να πεθάνει επειδή κατανάλωσε έξι μαγνήτες, έπειτα από μια πρόκληση στο TikTok.