Το επιτραπέζιο που «ζωντανεύει» στην πραγματικότητα: Τώρα μπορείς να μπεις στον κόσμο της Monopoly

Το επιτραπέζιο που «ζωντανεύει» στην πραγματικότητα: Τώρα μπορείς να μπεις στον κόσμο της Monopoly

Θυμάσαι την ταινία «Jumanji» με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς;

Μια Life-Sized Monopoly που άνοιξε πρόσφατα στο Λονδίνο.

Πρόκειται ουσιαστικά για κάτι ανάμεσα σε escape room, επιτραπέζιο παιχνίδι και ομαδική δοκιμασία. Με άλλα λόγια κάτι απόλυτα διασκεδαστικό, ειδικά για τους λάτρεις της Monopoly. Είναι το πρώτο τέτοιου είδους παιχνίδι στον κόσμο και υπάρχουν πολλά που θα σε κρατήσουν απασχολημένο στην προσπάθειά σου να φτάσεις στη νίκη.

Η φάση θυμίζει περίπου την ταινία «Jumanji» με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς. Όταν τα παιδιά βρήκαν ένα παλιό επιτραπέζιο και ξαφνικά τα «ρούφηξε» και τα έβαλε μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού!

Η εμπειρία είναι εντελώς οικεία στους οπαδούς της Monopoly, χάρη σε ορισμένα κλασικά στοιχεία του παιχνιδιού. Ολοκληρώνοντας κάθε πρόκληση, μπορείς να ανταμειφθείς με ακίνητα και χρήματα, που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια αυτοκρατορία. Οι παίκτες βιώνουν τη συγκίνηση περνώντας από την αφετηρία, αλλά και την απογοήτευση μπαίνοντας στη φυλακή.
Για την ώρα είναι διαθέσιμες τέσσερις διαφορετικές εκδοχές του ταμπλό, ενώ μπορούν να πάρουν μέρος έως και 24 άτομα, χωρισμένα σε τέσσερις ομάδες.

Η Monopoly Lifesized δημιούργησε έναν τριώροφο χώρο στο Tottenham Court Road, φιλοξενώντας εκτός από το παιχνίδι κι ένα εστιατόριο με θέμα το γνωστό επιτραπέζιο. Φυσικά, σε όλα αυτά κεντρικό πρόσωπο είναι ο Rich Uncle Pennybags, ο κύριος με το μουστάκι και το καπέλο που βλέπουμε σε κάθε κουτί της Monopoly!