Βιντεοπαιχνίδι επιτρέπει στον χρήστη να παίξει ως… Ιησούς Χριστός – Τώρα μπορείτε να κάνετε εικονικά «θαύματα»

Βιντεοπαιχνίδι επιτρέπει στον χρήστη να παίξει ως… Ιησούς Χριστός – Τώρα μπορείτε να κάνετε εικονικά «θαύματα»

Το «I Am Jesus Christ» προσφέρει σοβαρές απεικονίσεις στιγμών από την Καινή Διαθήκη

Ένα νέο βιντεοπαιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες τώρα να μετατρέψουν το εικονικό νερό σε εικονικό κρασί αφού, ήδη από τον πρόλογο του βιντεοπαιχνιδιού «I Am Jesus Christ», οι χρήστες μπορούν να παίξουν και να κινηθούν ως ο Ιησούς Χριστός.

Το I Am Jesus Christ, κυκλοφόρησε πρόσφατα για PC και βάζει τους παίκτες στη θέση του Ιησού, εστιάζοντας σε χαρακτηριστικές σκηνές από την Καινή Διαθήκη.

Στην πρώτη γεύση που κυκλοφόρησε δωρεάν πρόσφατα, οι παίκτες μπορούν να συνομιλήσουν με τη μητέρα του Ιησού, την Μαρία, και να προσεγγίσουν δύο μελλοντικούς αποστόλους για να τους ενθαρρύνουν να γίνουν «αλιείς ανθρώπων».

Αλλά οι παίκτες θα μάθουν επίσης να αποκρούουν τις πύρινες σφαίρες που τους εκσφενδονίζει ο Σατανάς στην έρημο. Και δεν μπορούν να κάνουν το θαύμα από νερό σε κρασί στο γάμο στην Κανά χωρίς πρώτα να καταστρέψουν αρκετούς μωβ κρυστάλλους στην περιοχή.

Ο επικεφαλής προγραμματιστής του «I Am Jesus Christ», ο Πολωνός Maksym Vysochanskiy δηλώνει στο Axios: Οι παίκτες «επισκέπτονται εικονικά τα μέρη όπου περπάτησε ο Ιησούς Χριστός». Κατά τον ίδιο, οι αναγνώστες της Βίβλου ή οι άνθρωποι που παρακολουθούν μια ταινία για τον Ιησού υιοθετούν έναν παθητικό ρόλο, ενώ οι παίκτες του νέου παιχνιδιού θα αναλάβουν ενεργό ρόλο.

Στο παιχνίδι, ο Ιησούς Χριστός έχει μια «μπάρα υγείας» η οποία εξαντλείται όταν πλήττεται.

Το πλήρες παιχνίδι I Am Jesus Christ πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το Πάσχα του 2023, λέει ο Vysochanskiy.

Πρόκειται να προσφέρει στους παίκτες μια σειρά από δυνάμεις του Ιησού,τις οποίες θα πρέπει να ξεκλειδώσουν. Μια από αυτές θα είναι το περπάτημα στο νερό (30 δευτερόλεπτα κάθε φορά) και το πέταγμα ενός περιστεριού στον αέρα για να καθοδηγήσει τον παίκτη στην επόμενη αποστολή του. Θα περιλαμβάνει επίσης διαδραστικές εκδοχές γεγονότων όπως ο Μυστικός Δείπνος.