Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Το ποσό που θα πληρώσει τελικά η ηθοποιός στον πρώην σύζυγό της

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Το ποσό που θα πληρώσει τελικά η ηθοποιός στον πρώην σύζυγό της

Τι λένε οι δικηγόροι της

Οριστικό τέλος φαίνεται πως μπαίνει στη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ .

Η πολυετής κόντρα τους που τους οδήγησε στις δικαστικές αίθουσες, έληξε με συμφωνία όσον αφορά το χρηματικό ποσό που η Χερντ καλείται να αποπληρώσει μετά τη δικαίωση του Χολιγουντιανού σταρ στη δίκη, τον περασμένο Ιούνιο.

Οι δικηγόροι τους κατέληξαν σε συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ θα πληρώσει στον Τζόνι Ντεπ 1 εκατομμύριο δολάρια αντί για 15 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μπει οριστικό τέλος στην υπόθεση.

Σημειώνεται πως μετά το τέλος του δικαστηρίου, το καλοκαίρι, κατά το οποίο η Άμπερ Χερντ κρίθηκε ένοχη, η ηθοποιός επιστράτευσε κάθε μέσο για να μειωθεί το ποσό, καθώς οι νομικοί εκπρόσωποί της τόνιζαν συνεχώς ότι η πελάτισσά τους δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει τα 15 εκατομμύρια δολάρια που της επιδικάστηκαν αρχικά.

Η πρώτη αντίδραση της Άμπερ Χερντ

Εκπρόσωποι της Χερντ δήλωσαν στη Mail Online: «Η Άμπερ ανυπομονεί τώρα να συνεχίσει τη ζωή της, όπως σχεδίαζε να κάνει πριν από έξι χρόνια. Θέλει να αφήσει πίσω της αυτό το ατυχές επεισόδιο και να στραφεί σε αυτό που αγαπά στη ζωή. την καριέρα της, την οικογένειά της και τους σκοπούς της».
Μετά από μήνες αποχής της από το Instagram, η Χερντ επέστρεψε γράφοντας, μεταξύ άλλων, για τη ζωή της που καταστράφηκε και την αμφισβήτησή της στο αμερικανικό σύστημα της δικαιοσύνης.

View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard)