Πορνοστάρ αποκαλύπτει το μυστικό για καλό σεξ – Ο μύθος που καταρρίπτει

Πορνοστάρ αποκαλύπτει το μυστικό για καλό σεξ – Ο μύθος που καταρρίπτει

«Ο κάλος έρωτας ξεκινάει με...»

Η γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Angela White ξέρει ένα ή δύο πράγματα για το σεξ και κατά τη γνώμη της υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο όλοι οι άνδρες θα μπορούσαν να δουλέψουν.

«Ο κάλος έρωτας ξεκινάει με την επικοινωνία», δήλωσε το αυστραλιανό είδωλο στο DMARGE όταν ρωτήθηκε για τη «#1 συμβουλή της για το σεξ για τους άνδρες. «Να μπορείς να επικοινωνείς ξεκάθαρα με τον σύντροφό σου για το τι θέλεις και να κάνεις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της πράξης» ήταν συγκεκριμένα η απάντηση της.

Έτσι, «σου αρέσει αυτό, αισθάνεσαι καλά, να πάω πιο γρήγορα, να πάω πιο μαλακά;» ενώ πρόσθεσε: «Να είσαι πραγματικά παρών με τη σύντροφό σου και να την ακούς, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα»

Είπε επίσης: «Νομίζω ότι πάρα πολλοί άντρες επικεντρώνονται μόνο στο μέγεθος και όχι στην πραγματικότητα στο πρόσωπο που έχουν μπροστά τους».

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάτι που λέγεται «πολύ κουβέντα», η White απάντησε: «Νομίζω ότι ο καθένας θα είναι διαφορετικός όταν πρόκειται για το τι είναι υπερβολική συζήτηση ή τι είναι ακριβώς η σωστή ποσότητα συζήτησης, αλλά και πάλι αυτό εξαρτάται από την επικοινωνία».