Η αποκάλυψη εργαζόμενου σε κινηματογράφο με την απάτη στο ποπ κορν

Η αποκάλυψη εργαζόμενου σε κινηματογράφο με την απάτη στο ποπ κορν

Το βίντεο έγινε viral στο TikTok και προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς

Ένας υπάλληλος κινηματογράφου έχει γίνει viral στο TikTok αφού αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με τα μεγέθη των ποπ κορν που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κινηματογράφο.

Ο TikToker @thatcoolguy.25597 αποκάλυψε τον Ιούλιο του 2021 ότι οι άνθρωποι που έχουν αγοράσει το μεσαίο ποπ κορν μπορεί να έχουν εξαπατηθεί, καθώς το μικρό και το μεσαίο περιέχουν στην πραγματικότητα την ίδια ποσότητα ποπ κορν!

@thatcoolguy.25597 I never expected that to blow up but i hope youre not getting medium popcorn 😩 #greenscreenvideo #comedy #fyp #xbyzca #funny #movie #movietheateremployee ♬ World's Smallest Violin - AJR

Στο viral κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί 13 εκατομμύρια φορές, ο χρήστης του TikTok προσποιείται ότι είναι πελάτης που παραγγέλνει το πιο διάσημο σνακ του σινεμά.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος στις πωλήσεις δείχνει στον πελάτη τα μεγέθη: έναν μεγάλο κουβά, έναν κανονικό κουβά και μια σακούλα junior.Ο πελάτης παραγγέλνει την τσάντα junior για 8 ευρώ, επειδή ο μεσαίος κουβάς είναι «πολύς». Όμως, μόλις παραλάβει τη σακούλα με το ποπ κορν, αλλάζει γνώμη και ζητά να πάρει το μεσαίο μέγεθος.

Επιδεικνύοντας γιατί τα μεγέθη είναι απάτη, ο υπάλληλος αδειάζει τη μικρή σακούλα ποπ κορν στον μεσαίο κουβά, γεμίζοντάς τον μέχρι πάνω και χρεώνοντας 9 ευρώ για την ίδια ποσότητα φαγητού.

Παρά τη διαφορετική συσκευασία και τιμολόγηση, η μικρή σακούλα ποπ κορν φαίνεται να περιέχει την ίδια ποσότητα ποπ κορν με τον μεσαίο κουβά.

Το βίντεο τελειώνει με τον πελάτη να ζητά να πάρει ξανά τη μικρή τσάντα αφού είδε την απάτη με τα μάτια του και συνειδητοποίησε ότι πλήρωνε περισσότερα για το ίδιο προϊόν...