Κατήγγειλε τον διπλανό της στο αεροπλάνο ότι έβλεπε πορνό και έγινε viral στο TikTok

Κατήγγειλε τον διπλανό της στο αεροπλάνο ότι έβλεπε πορνό και έγινε viral στο TikTok

Η 19χρονη κρυφοκοίταξε το κινητό του συνεπιβάτη της και υποστηρίζει ότι ένιωσε άβολα με αυτό που είδε

Viral έγινε το βίντεο μιας 19χρονης εν πτήση, καθώς κατήγγειλε ότι ο ηλικιωμένος που καθόταν στο διπλανό της κάθισμα, παρακολουθούσε ταινία πορνό στο κινητό του, κάνοντας την να νιώθει άβολα και έτσι το πλήρωμα την μετέφερε στην Α΄ θέση του αεροπλάνου.

Η Μέλανι Σχόφιλντ ανέβασε ένα μικρής διάρκειας βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την σημείωση: «Όταν ο ηλικιωμένος που κάθεσαι δίπλα στο αεροπλάνο, αρχίζει να βλέπει πορνό. Έτσι, το λες στους αεροσυνοδούς και τώρα κάθεσαι στην πρώτη θέση». Η αυτοαποκαλούμενη ηθοποιός, μοντέλο και καλλιτέχνης τράβηξε το βίντεο από το πολυτελές κάθισμά της, μετά την άβολη συνύπαρξη με τον συνεπιβάτη της.

Η ίδια είπε μιλώντας στην Daily Dot, ότι η προσβλητική συμπεριφορά του άνδρα ξεκίνησε ακριβώς όταν κάθισε δίπλα του. «Αμέσως έπιασε όσο περισσότερο χώρο γινόταν, φαινόταν ότι προσπαθούσε να με αγγίξει και να με κάνει να νιώθω άβολα», είπε η 19χρονη και συμπλήρωσε: «Χρησιμοποιούσε και τα δύο μπράτσα του καθίσματος, έτσι ώστε να μην μπορώ να ακουμπήσω και με ανάγκασε να μαζευτώ στο πλάι», προσθέτοντας ότι η συμπεριφορά του την έκανε να νιώθει «ανασφαλής».

«Μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα αφότου τον κοίταξα, παρατήρησα στο κινητό του ότι έγραφε «Σεξ σε αεροπλάνο» και άρχισε να παρακολουθεί ταινία πορνό, όπου έκαναν σεξ σε ένα αεροπλάνο», είπε στην Daily Dot. «Αμέσως πανικοβλήθηκα, αλλά συγκρατήθηκα», είπε. Στην αρχή οι αεροσυνοδοί δεν ήξεραν τι να κάνουν, είπε, αλλά στη συνέχεια την μετέφεραν στην πρώτη θέση, αφού είπε, ότι ήθελε να ξεφύγει «από τον άρρωστο».

«Σε όλη τη διάρκεια της πτήσης ήμουν αναστατωμένη και φοβισμένη. Αλλά είμαι ευγνώμων που με βοήθησαν οι αεροσυνοδοί και που κατάφερα να βγω από μια επικίνδυνη κατάσταση», υποστήριξε. «Δεν νομίζω ότι ο "ανώμαλος" υποχρεώθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο. Δεν είμαι σίγουρη, ότι θα τιμωρηθεί» είπε.

Πολλοί εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην 19χρονη με μηνύματά τους στο TikTok. Αλλά όχι όλοι, καθώς υπήρξαν και κάποιοι, που υποστήριξαν ότι είναι «υπερβολικά ευαίσθητη» και ότι «δεν έπρεπε να φοβάται», ενώ κάποιοι άλλοι την κατηγόρησαν, για το ότι κοίταξε το κινητό τηλέφωνο του συνεπιβάτη της.

1
σχόλιο
  1. avatar Έγινε

    και αυτό... Χα χα Αχ..

Παρακαλούμε περιμένετε ...