Φινλανδία: Νέο βίντεο με την πρωθυπουργό να χορεύει με γυναίκα μοντέλο

Φινλανδία: Νέο βίντεο με την πρωθυπουργό να χορεύει με γυναίκα μοντέλο

Συνέβησαν διάφορα στο περιβόητο πάρτι

Ένα ακόμη βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, να χορεύει στο… επίμαχο πάρτι, αγκαλιά με μία γυναίκα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που διέρρευσε και δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται η 36χρονη Σάνα Μαρίν να χορεύει αγκαλιά με την 33χρονη Φινλανδή influencer και πρώην μοντέλο Sabina Särkkä.

 

Το βίντεο καταγράφηκε στη γεμάτη κόσμο πίστα του κλαμπ όπου η Σάνα Μαρίν βιντεοσκοπήθηκε επίσης, να χορεύει με τον 38χρονο Φινλανδό τραγουδιστή Olavi Uusivirta.

Η κ. Μάριν φορά το ίδιο λευκό παντελόνι και μαύρο μπλουζακι και στα δύο βίντεο, κάτι που σημαίνει ότι έχουν τραβηχτεί το ίδιο βράδυ.

 

Σημειώνεται πως μετά τη διαρροή του πρώτου βίντεο, η Φινλανδή πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Όπως είπε η Σάνα Μαρίν, τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες. Η πρωθυπουργός είπε ότι γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν αλλά πίστευε ότι τα βίντεο θα παραμείνουν ιδιωτικά.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας» είπε η Σάνα Μάριν.