ΗΠΑ: Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ σε ρόδα του λούνα παρκ μπροστά σε ανήλικους

ΗΠΑ: Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ σε ρόδα του λούνα παρκ μπροστά σε ανήλικους

Συνελήφθησαν για δημόσια απρέπεια και κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε 180 μέρες φυλακή

Ο έρωτας δεν κρύβεται και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή ενός ζευγαριού από το Οχάιο στις ΗΠΑ, κάνει τους ερωτευμένους παράτολμους και ασυγκράτητους.

Ο Ντέιβιντ Ντέιβις και η αγαπημένη του Χέδερ Τζόνστον, βρέθηκαν σε λούνα πάρκ του Οχάιο και ανέβηκαν στη ρόδα προκειμένου να κάνουν μια βόλτα. Ο ερωτικός… πυρετός τους συνεπήρε και οι περιπτύξεις γρήγορα φούντωσαν, με αποτέλεσμα να κατηγορούνται πως έκαναν σεξ πάνω στο παιχνίδι, ενώ στις θέσεις μπροστά και πίσω τους υπήρχαν ανήλικοι.

Το τολμηρό και ασυγκράτητο ζευγάρι κατηγορήθηκε για δημόσια απρέπεια και συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ, αφού φέρονται να τους… πήραν χαμπάρι κάποιοι, οι οποίοι βρισκόντουσαν στη γιγαντιαία ρόδα του λούνα παρκ και στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το ζευγάρι δεν φάνηκε να πτοείται από τα αδιάκριτα βλέμματα, που ήταν καρφωμένα πάνω τους και συνέχιζαν να κάνουν σεξ, όμως κατά την απολογία τους στις αρχές αρνήθηκαν τα πάντα και υποστήριξαν πως η γυναίκα είχε απλά σκύψει, για να πιάσει ένα πακέτο τσιγάρα που της είχε πέσει στο πάτωμα.

Όταν το ασυγκράτητο ζευγάρι ενημερώθηκε, πως ανάμεσα στους μάρτυρες των ερωτικών τους περιπτύξεων είναι και ανήλικοι, τότε παραδέχθηκαν πω όντως έκαναν σεξ πάνω στη ρόδα και πλέον κατηγορούνται για πλημμελήματα πρώτου βαθμού, που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να βρεθούν στη φυλακή για 180 ημέρες. Το ζευγάρι έχει προγραμματιστεί να δικαστεί τη Δευτέρα το πρωί στο Sandusky Municipal Court, σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο και όπως αναμεταδίδει η New York Post.