Αυτός είναι ο πιο περίεργος λόγος απόλυσης που έχετε ακούσει

Αυτός είναι ο πιο περίεργος λόγος απόλυσης που έχετε ακούσει

Ταξίδεψε 3.000 χλμ για να τον...προσβάλλουν

Τις διακοπές των Χριστουγέννων, η οικογένεια Γκρίφιν από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας άφησε το σπίτι της και ταξίδεψε περισσότερα από 3.000 χλμ. μέχρι την Τασμανία.

Εκεί οι Γκρίφιν πίστεψαν ότι τους περιμένει μια καινούρια ζωή, καινούριες δουλειές, ένα καινούριο σπιτικό.

Όμως, σχεδόν, ούτε που πρόλαβαν να βγάλουν τα υπάρχοντά τους από τις βαλίτσες και οι Γκρίφιν άκουσαν ότι πρέπει να τα μαζεύουν ξανά και να φύγουν.

Έπειτα από μόλις 2 ώρες στις νέες τους δουλειές ως μάνατζερ στο πάρκο σαφάρι Big 4 Strahan Holiday Retreat, ο Χάμις και η Χέιζελ Γκρίφιν απολύθηκαν.

Τώρα, ο κύριος Γκρίφιν δηλώνει ότι η απόλυσή του παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και συμβουλεύει τους άλλους να «μελετήσουν» καλά πριν αναλάβουν την καινούρια τους δουλειά.

«Μου είπαν ότι δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά επειδή ήμουν πολύ χοντρός. Μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να σπρώξω μια μηχανή του γκαζόν ή να ανέβω σε μια σκάλα» λέει ο Χάμις στην ανάρτησή του.

«Έχω υπάρξει μάνατζερ πάρκου στο βορειοδυτικό Κουίνσλαντ για 8 χρόνια – κάνω 8 χρόνια αυτή τη δουλειά.

Αυτό που σοκάρει τον Χάμις είναι ότι είχε κάνει βίντεο-συνεντεύξεις με τους εργοδότες του και είχε στείλει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με του ιδιοκτήτες του πάρκου, ο κύριος Γκρίφιν απολύθηκε εξαιτίας προβλήματος υγείας και πως υπήρχαν ανησυχίες ότι θα μπορούσε να πάθει κακό ενώ δούλευε εκεί.

Όπως είπαν μιλώντας στο ABC, o κ. Γκρίφιν τους απέκρυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Γιατί να τους το πω; Ότι έχω μερικά παραπανίσια κιλά; Στο μυαλό μου δεν πρόκειται να με εμποδίσει όπως δεν με εμπόδισε για τα τελευταία 8 χρόνια να εξασκώ τα καθήκοντά μου ως μάνατζερ για ένα πάρκο» σχολίασε από την πλευρά του ο άντρας.

Τελικά, η οικογένεια που πέρασε μόνο μια νύχτα στο καινούριο της σπίτι, τα μάζεψε, μπήκε στο αμάξι της και έφυγε.

«Ήταν τόσο μεγάλο σοκ. Το προηγούμενο απόγευμα, το αφεντικό και η γυναίκα του μας επισκέφτηκαν και μας καλωσόρισαν με ένα μπουκάλι κρασί. Το πρωί, ο γιος μου έπαιζε στο ρυάκι» λέει ο κ. Γκρίφιν.

«Δεν ήταν μόνο μια νέα δουλειά που χάσαμε. Ήταν η απώλεια μιας νέας ζωής. Μετακομίσαμε εδώ για μια καινούρια ζωή» λέει απογοητευμένος.