Έλον Μασκ: Είχε διαδικτυακό καυγά με απολυμένο εργαζόμενο του Twitter – Μετά του ζήτησε συγγνώμη

Έλον Μασκ: Είχε διαδικτυακό καυγά με απολυμένο εργαζόμενο του Twitter – Μετά του ζήτησε συγγνώμη

Έκανε ανάρτηση την οποία έσβησε και δήλωσε μετανιωμένος

Ο Έλον Μασκ τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή τις αλλαγές στο Twitter, καθώς είχε διαδικτυακό καυγά με έναν απολυμένο εργαζόμενο, τον οποίο προσέλαβε ξανά και του ζήτησε συγγνώμη.

Σύμφωνα με το bbc.com, ο Halli Thorleifsson πούλησε την εταιρεία του Ueno στο Twitter το 2021 και έγινε ανώτερος διευθυντής στο σχεδιασμό προϊόντων της πλατφόρμας. Όμως πριν από λίγες ημέρες δεν μπορούσε ξαφνικά να μπει στον διαδικτυακό λογαριασμό του.

«Άνοιξα τον υπολογιστή μου το πρωί της Κυριακής πριν από εννέα ημέρες και είδα ότι η οθόνη ήταν γκρίζα και κλειδωμένη, υποδεικνύοντας ότι είχα κλειδωθεί από τους λογαριασμούς μου», είπε χαρακτηριστικά. «Αφού πέρασαν μερικές ημέρες άρχισα να απευθύνομαι σε ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Έλον και του επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, για να ρωτήσω για την κατάστασή μου. Ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού μου έστειλε από τότε δύο φορές email και δεν ήταν σε θέση να απαντήσει αν είμαι ή όχι υπάλληλος του Twitter», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

 

Τότε, ο εργαζόμενος έγραψε στο Twitter πως «ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωπίνων πόρων (ΗR) δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν είμαι μισθωτός ή όχι» και ο Έλον Μασκ τον ρώτησε «τι δουλειά κάνετε;».

Έτσι, ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος με τον δισεκατομμυριούχο να αναφέρει πως ο Halli Thorleifsson ήταν ο «χειρότερος», κάτι που έσβησε μετά από λίγο.

Η ανάρτηση που διέγραψε ο Έλον Μασκ

 

Έπειτα, άλλαξε γνώμη και με νέα ανάρτηση που έκανε, ανακοίνωσε ότι ζητάει συγγνώμη και πως προσλαμβάνει ξανά τον εργαζόμενο.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Halli για την παρεξήγηση της κατάστασής του. Βασίστηκε σε πράγματα που μου είπαν ότι ήταν αναληθή ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, αληθινά, αλλά δεν είχαν νόημα. Σκέφτεται να παραμείνει στο Twitter», σημείωσε ο Έλον Μασκ.