Ιταλία: Έγκυος και μητέρα 8 παιδιών συνελήφθη για διαρρήξεις στο Μιλάνο

Ιταλία: Έγκυος και μητέρα 8 παιδιών συνελήφθη για διαρρήξεις στο Μιλάνο

Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν αλλά εξαιτίας του ότι ήταν πάλι έγκυος αφέθηκε ελεύθερη

Μία υπόθεση που θυμίζει την ταινία «Χθες, Σήμερα, Αύριο» του 1963 με την Σοφία Λόρεν, πήρε «σάρκα και οστά» στο Μιλάνο με τη σύλληψη μιας εγκύου για διαρρήξεις σε οικίες.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ιταλία, Κρίστιαν Μαυρής, όπως στην ταινία η διάσημη ιταλίδα ηθοποιός υποδυόταν μία γυναίκα στη Νάπολι, η οποία παρανομούσε για να συντηρήσει την οικογένειά της, όντας πάντα έγκυος, για να μην την συλλάβει η Αστυνομία, έτσι έκανε η 33χρονη συλληφθείσα σήμερα. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη από τις Αρχές η κροατικής καταγωγής Ρομά, η οποία είναι έγκυος 7 μηνών, μαζί με την 9χρονη κόρη της, ενώ έβγαινε από το διαμέρισμα που μόλις είχε διαρρήξει.

Πρόκειται για μια μητέρα οκτώ παιδιών, που εγκυμονεί το ένατο, η οποία κατηγορείται για 18 διαρρήξεις και που σύμφωνα με το Δικαστήριο θα πρέπει να φυλακιστεί για 30 χρόνια. Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ, μέχρι στιγμής η γυναίκα δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα στη φυλακή, λόγω των επανειλημμένων εγκυμοσύνων της. Έτσι, φαίνεται πως απλά θα οδηγηθεί πίσω στο τροχόσπιτο, όπου διαμένει μαζί με τα οκτώ της παιδιά.