Σοκαριστικό βίντεο: Έπεσε από μπαλκόνι «την ώρα που έκανε σεξ» και έσκασε σε οροφή αυτοκινήτου

Σοκαριστικό βίντεο: Έπεσε από μπαλκόνι «την ώρα που έκανε σεξ» και έσκασε σε οροφή αυτοκινήτου

«Δεν την είδα να πέφτει αλλά άκουσα έναν δυνατό θόρυβο»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να πέφτει από μπαλκόνι «την ώρα που έκανε σεξ» και να σκάει στην οροφή ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τη Sun, η γυναίκα μοιραζόταν μια άκρως προσωπική στιγμή με τον σύντροφό της όταν γλίστρησε από το μπαλκόνι διαμερίσματος στην Ταϊπέι και έπεσε πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Η πτώση της γυναίκας προκάλεσε ένα μεγάλο βαθούλωμα στην οροφή του οχήματος, ενώ η ίδια φαίνεται να τρίβει τη μέση της αμέσως μετά το ατύχημα.

«Περπατούσε και πήγαινα σπίτι μου όταν συνέβη. Δεν την είδα να πέφτει αλλά άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και εκείνη βρισκόταν ήδη στο καπό του αυτοκινήτου. Τότε έφτασε στο σημείο ένας άντρας και τη βοήθησε», είπε ένα περιστατικός σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τελικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε τραυματιστεί στη μέση, γεγονός που την κράτησε λίγες εβδομάδες υπό νοσηλεία. Η κατάστασή της πλέον χαρακτηρίζεται ως σταθερή.

Πλέον, η γυναίκα και ο σύντροφός της καλούνται να αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος μένει στο ίδιο κτίριο.