Το σταυροπόδι αλά Σάρον Στόουν της Ιταλίδας παρουσιάστριας που έγινε viral

Το σταυροπόδι αλά Σάρον Στόουν της Ιταλίδας παρουσιάστριας που έγινε viral

Η Πάολα Φεράρι αρνείται ότι δεν φορούσε εσώρουχο, όπως η διάσημη ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

«Φωτιά» στη φαντασία των Ιταλών τηλεθεατών έβαλε η διάσημη στη χώρα της τηλεπαρουσιάστρια Πάολα Φεράρι, με το σταυροπόδι αλά Σάρον Στόουν στην ταινία «Βασικό Ένστικτο» κατά την διάρκεια εκπομπής της Rai για το Euro 2020.

Η εντυπωσιακή ιταλίδα παρουσιάστρια καθόταν σταυροπόδι με το δεξί πόδι πάνω στο αριστερό, όταν αποφάσισε να αλλάξει πόδι. Το στιγμιαίο άνοιγμα των ποδιών της δεν διέφυγε της προσοχής του φιλοθεάμονος κοινού, με τα social media να πλημμυρίζουν από σχόλια σχετικά με το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο, όπως η Σάρον Στόουν.

Η έμπειρη δημοσιογράφος αφού ξεκαθάρισε, ότι φορούσε εσώρουχο, αντιμετώπισε με χιούμορ το θόρυβο που προκλήθηκε, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Instagram: «Έχει γίνει viral. Έχουν χρησιμοποιήσει το VAR (γι' αυτό το περιστατικό) περισσότερο από ότι στο γήπεδο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Κάποιοι μάλιστα έφθασαν στο σημείο να γράψουν, ότι διέκριναν να έχει ένα τατουάζ πεταλούδα στο επίμαχο σημείο. Απαντώντας και σε αυτήν την φήμη, η Φεράρι έγραψε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω τατουάζ πεταλούδα. Δεν πετάω τόσο ψηλά».