Σάρον Στόουν: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζο Πέσι ήταν από τους ελάχιστους μη μισογύνηδες συμπρωταγωνιστές μου»

Σάρον Στόουν: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζο Πέσι ήταν από τους ελάχιστους μη μισογύνηδες συμπρωταγωνιστές μου»

«Μου επέτρεψαν να τα δώσω όλα»

Η Σάρον Στόουν μιλά εντελώς ανοιχτά για τους άντρες με τους οποίους έχει δουλέψει και καταλήγει στο ότι ήταν ελάχιστοι εκείνοι που δεν μισούν τις γυναίκες ή που δεν είχαν σεξιστική συμπεριφορά απέναντι της.

«Έχω δουλέψει με μερικούς από τους μεγαλύτερες αστέρες, οι οποίοι κυριολεκτικά μιλούσαν την ώρα που έκανα τα κοντινά μου, λέγοντάς μου τι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνω. Είναι τόσο μισογύνηδες. Από την άλλη, υπάρχει και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως και ο Τζο Πέσι, που δεν είναι τέτοιοι», είχε να πει η Στόουν στο Variety.

Μίλησε για τη συνεργασία που είχαν και για το πόσο τους ενδιέφερε η εικόνα τους και όχι το πώς θα συνδεθούν και θα ακούσουν και τη δική της άποψη. Άλλωστε στο παρελθόν η Σάρον Στόουν έχει αναφέρει ότι ο Μάικλ Ντάγκλας δεν την ήθελε καθόλου στο «Βασικό Ένστικτο», επειδή εκείνος ήταν μεγάλος celebrity.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο Saturday Night Live, που συνόδευσε την ερμηνεία του Sam Smith, μάς υπενθύμισε την υπέροχη παρουσία της, αν και εκείνη νιώθει ότι αυτός ήταν ο λόγος που την επέλεγαν αυστηρά για ερωτικά θρίλερ. «Ήρθα σε αυτόν τον κόσμο μοιάζοντας στην Barbie, συνεπώς είναι πολύπλοκο για τους άλλους να μου δώσουν την ευκαιρία για κάτι διαφορετικό».

Η μοναδική στιγμή που ένιωσε ότι της δόθηκε μία ευκαιρία ήταν με το «Καζίνο», σε σκηνοθεσία του Scorsese, μαζί με τους De Niro και Pesci. «Μπόρεσα να δουλέψω με τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιών των ονείρων μου, που μου επέτρεψαν να τα δώσω όλα».