Καθηγήτρια έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή και όταν ζήλεψε του πέταξε στο κεφάλι ένα… ψαλίδι

Καθηγήτρια έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή και όταν ζήλεψε του πέταξε στο κεφάλι ένα… ψαλίδι

Έχασε τη δουλειά της η καθηγήτρια

Για σεξουαλική επίθεση κατά 16χρονου μαθητή κατηγορείται μια πρώην καθηγήτρια σε λύκειο του Χιούστον στις ΗΠΑ, η οποία, μάλιστα, δεν δίστασε να του πετάξει ένα ψαλίδι στο κεφάλι όταν ζήλεψε μια άλλη μαθήτρια.

Ο λόγος για την Katrina Maxwell, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι σε δύο περιπτώσεις έκανε σεξ με τον μαθητή ενώ εκείνη δίδασκε στο λύκειο C.E. King, όπως προκύπτει από ένα νέο δικαστικό έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Click2Houston.

Σύμφωνα με μια αναφορά, η σχέση μεταξύ της καθηγήτριας και του ανήλικου έγινε για πρώτη φορά αντιληπτή από κάποιον εργαζόμενο στην περιφέρεια όπου βρίσκεται το σχολείο. Ο εργαζόμενος ανέφερε ένα περιστατικό, κατά το οποίο η καθηγήτρια φέρεται να πέταξε ένα ψαλίδι στο κεφάλι του μαθητή επειδή εκείνος καθόταν δίπλα στην κοπέλα του.

Από την πλευρά της, η Katrina Maxwell φέρεται να παραδέχτηκε ότι η ίδια και ο μαθητής είχαν κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της. Ο μαθητής είπε στην αστυνομία ότι το ζευγάρι είχε κάνει σεξ αρκετές φορές την περίοδο μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.

Τελικά, η καθηγήτρια απολύθηκε από την εργασίας της, με τις εκπαιδευτικές αρχές της περιφέρειας να μιλούν για «τεκμηριωμένες αναφορές».

«Λυπούμαστε βαθιά που έχει συμβεί αυτό και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τις δυνάμεις επιβολής του νόμου για να διασφαλιστεί ότι η κ. Maxwell θα διωχθεί», συμπληρώνεται σε σχετική δήλωση.