H ανατρεπτική συμβουλή ειδικού για τον άντρα που θέλει καλύτερο σεξ

H ανατρεπτική συμβουλή ειδικού για τον άντρα που θέλει καλύτερο σεξ

Πώς συνδέεται η ερωτική διάθεση με τις… δουλειές του σπιτιού

Υπάρχουν φορές που οι περισσότεροι αισθάνονται πως χρειάζονται μια βοήθεια στον σεξουαλικό τομέα, βλέποντας τα πράγματα να έχουν βαλτώσει με τον καιρό.

Οι συμβουλές των ειδικών δεν βελτιώνουν τη σεξουαλική απόλαυση μόνο για τον άνθρωπο που θα τις αναζητήσει, αλλά και για τον ερωτικό παρτενέρ του.

Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας και σεξοθεραπευτής Williams Lucena έχει πολλούς τέτοιους κρυμμένους άσους στο μανίκι του όταν μιλάμε για τόνωση των προσωπικών στιγμών.

Τους άντρες συμβουλεύει και λέει πως πρέπει να μιλούν με τη σύντροφό τους για το σεξ, να της κάνουν κομπλιμέντα για το σώμα της και τέτοια πράγματα. Οι τεχνικές αυτοβελτίωσης περιλαμβάνουν και στρατηγικές που στρέφονται στον ίδιο τον άντρα, όπως η γυμναστική, η υγιεινή διατροφή κ.λπ.

Η πιο ιδιαίτερη συμβουλή του Lucena έχει να κάνει ωστόσο με κάτι άλλο: «Κάνε τις δουλειές του σπιτιού που σου αναλογούν», λέει χαρακτηριστικά. Είναι ο τρόπος να νιώσει η σύντροφος ότι τη νοιάζεσαι.

Σε αυτό συμφωνεί και η Debbie Mandel, ειδικός στη διαχείριση του στρες και συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Addicted to Stress»: «Θέλεις να βάλεις τη γυναίκα σου στο κλίμα για καλύτερο σεξ; Βοήθησέ τη στο σπίτι. Τα καλύτερα προκαταρκτικά συμβαίνουν έξω από την κρεβατοκάμαρα. Βοηθώντας με τις δουλειές, της δείχνεις ότι την εκτιμάς»...