Προς πώληση το ιστορικό σπίτι της Αγκάθα Κρίστι – Πόσο κοστίζει

Προς πώληση το ιστορικό σπίτι της Αγκάθα Κρίστι – Πόσο κοστίζει

Μέσα σε αυτό γράφτηκαν τα περισσότερα από τα κλασσικά της μυθιστορήματα

Πωλητήριο μπήκε στο σπίτι μιας εκ των πιο θρυλικών συγγραφέων μυθιστορημάτων εγκλημάτων και μυστηρίου, της Αγκάθα Κρίστι.

Μάλιστα, το κόστος του οικήματος όπου γράφτηκαν αρκετά από τα κλασσικά έργα της Αγκάθα Κρίστι ανέρχεται στα 3,8 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, οι κήποι του οδηγούν στον ποταμό Τάμεση, ενώ η έκτασή του υπολογίζεται στα πέντε στρέμματα.

Τη σχετική αγγελία πώλησης όπως και φωτογραφίες του σπιτιού μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Τα βιβλία που έχει γράψει η μεγάλη συγγραφέας έχουν πουλήσει πάνω από δύο δισεκατομμύρια αντίτυπα, όπως για παράδειγμα το μυθιστόρημα «Ordeal By Innocence», το οποίο μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη και σύντομα θα προβληθεί από τη Nova Cyprus.

Η εν λόγω αστυνομική ταινία μυστηρίου είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Agatha Christie, που γράφτηκε το 1958, και θα προβληθεί την Κυριακή, 23 Μαΐου, στις 22:00 από το Novacinema1HD.

Η πλοκή

Η πλοκή της ταινίας αφορά στη δολοφονία μίας πλούσιας φιλάνθρωπου και κατόπιν ο υιοθετημένος γιος της, ο Jack, συλλαμβάνεται για τον φόνο. Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται στην οικογένεια Argyll, η οποία βρίσκεται σε αναταραχή όταν ένας άντρας εμφανίζεται στη ζωή της υποστηρίζοντας ότι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας Jack Argyll δεν είναι ο δολοφόνος της τυραννικής μητέρας του, όπως όλοι πίστευαν μέχρι τότε. Ολόκληρη η οικογένεια πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός και, φυσικά, να μπει στη διαδικασία να αναζητήσει τον πραγματικό δολοφόνο ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Bill Nighy, Anthony Boyle, Anna Chancellor και Morven Christie.