To σημαντικότερο που πρέπει να κάνει μια γυναίκα για καλύτερο σεξ

To σημαντικότερο που πρέπει να κάνει μια γυναίκα για καλύτερο σεξ

Η ερωτική ικανοποίηση δεν είναι θέμα τύχης, ούτε στιγμής

Όποια κι αν είναι η ηλικία, το φύλο ή η σεξουαλική προτίμηση κάποιου, όλοι χρειάζονται κάποιες φορές μια μικρή βοήθεια στην κρεβατοκάμαρα.

Αυτό μας λέει η ακαδημαϊκός Emily Jamea, μιλώντας στον οργανισμό Healthy Women, πως έχει έτοιμες μερικές θαυματουργές συνταγές για καλύτερο σεξ.

Συμβουλεύει λοιπόν τις γυναίκες να μάθουν το σώμα τους, να μάθουν να εκφράζουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους στον σύντροφό τους, να διατηρούν δυνατό συναισθηματικό δεσμό μαζί του και να είναι ανοιχτές στον πειραματισμό και την αλλαγή.

Η σημαντικότερη ωστόσο συμβουλή της για καλύτερη σεξουαλική υγεία είναι η αναγνώριση όλων αυτών των πραγμάτων που δεν λειτουργούν για μια γυναίκα στο κρεβάτι.

«Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να αφαιρέσεις ό,τι δεν σε διεγείρει», λέει χαρακτηριστικά η Jamea.

«Αυτό σημαίνει πως, αντί να προσπαθείς να βρεις και να προσθέτεις εκείνα τα πράγματα που σε διεγείρουν, είναι ευκολότερο να απομακρύνεις όσα δεν σε διεγείρουν. Για παράδειγμα, αν ένα ακατάστατο σπίτι σε αγχώνει, θα είσαι καλύτερη στο σεξ και θα συμμετέχεις πιο ενεργά αν το σπίτι είναι καθαρό, αντί να γυρίσεις στο [ακατάστατο] σπίτι και να στρώσεις με ροδοπέταλα το κρεβάτι».

Αυτή είναι η μαγική συμβουλή της για βελτίωση της ερωτικής ζωής, «κάνε μικρές αλλαγές απομακρύνοντας τα πράγματα που δεν σου αρέσουν»…