Έκλεψαν το μεγαλύτερο κουνέλι στον κόσμο από την ιδιοκτήτρια – πρώην «κουνελάκι» του Playboy

Έκλεψαν το μεγαλύτερο κουνέλι στον κόσμο από την ιδιοκτήτρια – πρώην «κουνελάκι» του Playboy

Ο Ντάριους ακολουθεί ειδική διατροφή χωρίς την οποία κινδυνεύει να πεθάνει

Η βρετανική αστυνομία απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες μετά την κλοπή στην Αγγλία του «μεγαλύτερου κουνελιού στον κόσμο», το οποίο έχει καταχωρισθεί στο βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες, ενώ η ιδιοκτήτριά του ανακοίνωσε ότι προσφέρει αποζημίωση σε όποιον το βρει και της το φέρει πίσω.

Σύμφωνα με τις δυνάμεις της τάξης, ο Ντάριους, ένα κουνέλι 1,29 μέτρων του είδους γίγαντας της Φλάνδρας, εκλάπη από τον περιφραγμένο χώρο στον οποίο βρισκόταν στον κήπο των ανθρώπων που το φροντίζουν στο Στόλτον, στο Γούστεσερ, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς την Κυριακή το ξημέρωμα.

Η ιδιοκτήτριά του, Ανέτ Έντουαρντς, υποσχέθηκε σε μήνυμά της στο Twitter να δώσει αποζημίωση 1.000 στερλινών (1.156 ευρώ) σε όποιον το βρει και το επιστρέψει, διευκρινίζοντας ότι το κουνέλι της είναι 11 ετών και άρα είναι υπερβολικά μεγάλο σε ηλικία για αναπαραγωγικούς σκοπούς, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

«Κάθε ζώο είναι ένα αναντικατάστατο πλάσμα», δήλωσε στην εφημερίδα Daily Telegraph η 68χρονη Έντουαρντς, πρώην μοντέλο του Playboy όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σύμφωνα με την ίδια, λόγω της προχωρημένης του ηλικίας, ο Ντάριους ακολουθεί ειδική διατροφή χωρίς την οποία κινδυνεύει να πεθάνει.

Αυτός έλαβε τον τίτλο: «το μεγαλύτερο εν ζωή κουνέλι» το 2010, σύμφωνα με τον ιστότοπο του βιβλίου καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...