To ερωτικό παιχνίδι με τις κάρτες που βάζει φωτιά στα σεντόνια

To ερωτικό παιχνίδι με τις κάρτες που βάζει φωτιά στα σεντόνια

Ο καλύτερος τρόπος να αυξηθεί η σεξουαλική απόλαυση, ισχυρίζεται ειδικός

Το σεξ στις μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να πάρει την κάτω βόλτα και κάθε συμβουλή που προέρχεται από στόμα ειδικού μπορεί να βοηθήσει.

Ένα τέτοιο παιχνίδι μοιράζεται μαζί μας η Dr. Ava Cadell, ισχυριζόμενη ότι μπορεί να επαναφέρει τη φλόγα στα ζευγάρια που φαίνεται να την έχουν χάσει.

Τα ζευγάρια δεν πρέπει να κάνουν σεξ χωρίς να το συζητάνε, μας λέει η ειδικός. Και πρέπει να το συζητάνε με ευθύτητα και εντιμότητα.

«Πώς αλλιώς θα ξέρει ο άλλος τι σε διεγείρει;», αναρωτιέται. Τα ζευγάρια δεν ζητάνε πράγματα στο σεξ γιατί φοβούνται ότι δεν θα τα πάρουν, μόνο που αν δεν ζητάς, δεν πρόκειται και να πάρεις.

Το ερωτικό παιχνίδι με τις κάρτες που προτείνει η Cadell σε αυτό ακριβώς έρχεται να συμβάλει.

Πρώτα, μας λέει, φτιάξτε κατάλληλη ατμόσφαιρα. Και μετά καθίστε με τον σύντροφό σας και γράψτε όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας σε κάρτες σαν τραπουλόχαρτα. Όλες τις φαντασιώσεις μας, τονίζει, όσο πρόστυχες κι αν μοιάζουν. Ή ακόμα και ταμπού.

Μετά διαβάστε φωναχτά τις κάρτες που γράψατε και χωρίστε τες σε τρεις στοίβες: φαντασιώσεις που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, φαντασιώσεις που θα παραμείνουν φαντασιώσεις και φαντασιώσεις που δεν δουλεύουν για τον άλλο.

Μετά πετάξτε την τρίτη στοίβα με τις φαντασιώσεις που είναι απωθητικές για τον άλλο και κρατήστε τις άλλες δύο. Το παιχνίδι παίζεται τραβώντας ο ένας μία κάρτα και κάνοντας ό,τι γράφει.

Την επόμενη φορά, θα τραβήξει κάρτα ο άλλος.

Αν είναι κάρτα από τη δεύτερη στοίβα (φαντασιώσεις που θα παραμείνουν φαντασιώσεις), τότε δεν είστε υποχρεωμένοι να την κάνετε. Παρά μόνο να τη σκεφτείτε σοβαρά. Κάρτες κοινής αποδοχής από την πρώτη στοίβα εκτελούνται αμέσως.

Το σεξουαλικό παιχνίδι έχει σκοπό να ενθαρρύνει την ερωτική επικοινωνία και να μετατρέψει σε λέξεις τα πράγματα που συνήθως δεν λέγονται...