Θάνατος ομογενή στις ΗΠΑ: «Μου έλεγε ότι αισθάνεται ότι θα πεθάνει»

Θάνατος ομογενή στις ΗΠΑ: «Μου έλεγε ότι αισθάνεται ότι θα πεθάνει»

Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου που έπεσε νεκρός από το taser των αστυνομικών

Συγκλονισμένη παραμένει η ομογενειακή κοινότητα στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Ελληνοαμερικανού Γιώργου Ζαπάντη από αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν με taser.

«Μου έλεγε ότι αισθάνεται ότι θα πεθάνει», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η Αθανασία Ζαπάντη, μητέρα του θύματος, μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA και συνεχίζει: «Τον έβγαλαν με το ζόρι έξω από το σπίτι. Δεν είχε κάνει τίποτα. Τουφέκι δεν υπήρχε. Πρέπει να σταματήσουν να σκοτώνουν τα παιδιά του κόσμου. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορώ να πω».

Η μητέρα του 29χρονου δηλώνει πως ο γιος της το τελευταίο διάστημα της εκμυστηρεύτηκε ότι «αισθάνεται ότι θα πεθάνει»: «Ένα πράγμα μπορώ να πω ότι τελευταία μου έλεγε ότι "μανούλα μου το αισθάνομαι θα πεθάνω, θα πάω μαζί με τον πατέρα μου". Λες και το αισθανότανε. Ο γείτονας μας έχει κάνει από την πρώτη μέρα προβλήματα στη γειτονιά και τα κάνει σε όλους όχι μόνο σε μένα», αλλά σύμφωνα με την κα. Ζαπάντη, δεν ήταν αυτός η αιτία που κλήθηκε η αστυνομία, αλλά ένας περαστικός που είδε τον 29χρονο με το σπαθί.

«Νομίζω ο άνθρωπος δεν ήταν στα καλά του. Τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι είναι με τουφέκι, το οποίο τουφέκι δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει τουφέκι στο σπίτι. Ένα σπαθί είχε ο γιος μου και από αυτό έχασε τη ζωούλα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις πληροφορίες ότι ο 29χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα, η μητέρα του σημειώνει: «Μπορούν να πουν ό,τι θέλουν. Ο γιος μου, εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια, και από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Η αλήθεια θα βγει. Όλη η γειτονιά έχει πει τα καλύτερα λόγια».

Παρακαλούμε περιμένετε ...