Αυτό είναι το ανδρικό σώμα που τελικά προτιμούν οι γυναίκες

Αυτό είναι το ανδρικό σώμα που τελικά προτιμούν οι γυναίκες

Ποιο είναι αυτό που κερδίζει

Είναι πολύ πιθανόν να προσπαθείς να χτίσεις κοιλιακούς και γραμμωμένο κορμί κάνοντας με τις ώρες γυμναστική. Μπορεί να πιστεύεις ότι αυτό είναι και το σώμα που θέλει μια γυναίκα. Τι ισχύει όμως τελικά; Ποιο είναι το ανδρικό σώμα που προτιμούν οι γυναίκες.

Μια έρευνα που ξεκίνησε το 2017 αλλά συνεχίζεται σε πολλά μέρη του κόσμου δείχνει τελικά ότι οι γυναίκες έχουν μια τάση προς την κοιλίτσα. Την έρευνα ξεκίνησε στην Αμερική γνωστό γυμναστήριο και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε πολλά μέρη του κόσμου. Τα αποτελέσματα δείχνουν, λοιπόν, ότι οι γυναίκες προτιμούν το λεγόμενο Dad body, το σώμα που έχουν δηλαδή αρκετοί μπαμπάδες. Είναι δηλαδή με κοιλίτσα.

Σύμφωνα με την έρευνα η πλειοψηφία των ανδρών έχει τέτοιο σώμα και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών αποπνέουν αυτοπεποίθηση όσον περνούν τα χρόνια... Όταν είναι με το μέρος σου οι έρευνες, μπορείς να κάνεις κι αλλιώς; Άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της μελέτης, είναι πως η αποδοχή των αντρών με κοιλίτσα είναι παγκόσμια. Περίπου τέσσερις στις πέντε γυναίκες θεωρούν πως το Dad body είναι σημάδι ενός άντρα που έχει αυτοπεποίθηση.

4
σχόλια
 1. avatar Δεν ψάχνουμε να παντρευτούμε ρε φίλε

  Δεν νομίζω οτι καμμία που δεν θα ήθελε σοβαρή σχέση δεν θα προτιμούσε six-pack από μονοκοιλιακό.

 2. avatar Κάτι που παρελειψε

  να μας πει η έρευνα είναι ότι το προτιμούν μόνο όταν συνδυάζεται με το dad pocket

 3. avatar Λάμπρoς

  Κρίμα, επειδή έχω κορμάρα!

 4. avatar Τις γυναικες ενα τις

  ενδιαφέρει η τσεπη σου και οχι το σωμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...