Μαχαίρωσαν και κρέμασαν σε δένδρο έγκυο 8 μηνών

Μαχαίρωσαν και κρέμασαν σε δένδρο έγκυο 8 μηνών

Η 28χρονη βρέθηκε νεκρή 4 ημέρες μετά την εξαφάνισή της

Άγρια δολοφονημένη και κρεμασμένη σε δένδρο στα προάστια του Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική βρέθηκε μία 28χρονη, η οποία ήταν έγκυος και μάλιστα στον 8ο μήνα.

Τα ίχνη της Tshegofatso Pule χάθηκαν της περασμένη Πέμπτη, όταν έφυγε από το πατρικό της και πήγε στον φίλο της, ο οποίος μένει σε μικρή απόσταση. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυο τους καυγάδισαν και η 28χρονη έφυγε κνευρισμένη από το σπίτι του.

Οι γονείς της επικοινώνησαν μαζί του, όταν η κοπέλα δεν επέστρεψε στο σπίτι και μετά από δύο ημέρες άρχισαν να την αναζητούν, αναρτώντας αφίσες με το πρόσωπό της στην περιοχή και κινητοποιώντας τους γείτονες. Ένας υπάληλος του δήμου τους ενημέρωσε δύο ημέρες αργότερα, χθες Δευτέρα, ότι βρήκε την άτυχη κοπέλα μαχαιρωμένη και κρεμασμένη σε ένα δένδρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 28χρονη είχε δεχθεί ένα θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι στην καρδιά. Αμέσως κλήθηκε και ανακρίθηκε ο φίλος της, ο οποίος κατέθεσε ότι καυγάδισαν και έφυγε από το σπίτι του και μάλιστα όχι κάλεσε ένα ταξί της Uber να την πάρει. Ο ισχυρισμός του επιβεβαιώθηκε, καθώς κάμερα κλειστού κυκλώματος την κατέγραψε να μπαίνει στο ταξί, αλλά στο βίντεο δεν φαίνεται ούτε ο τύπος του αυτοκινήτου, ούτε οι πινακίδες του, αλλά ούτε και ο οδηγός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...