Το σπάνιο σύνδρομο που δεν την αφήνει να κάνει σεξ

Το σπάνιο σύνδρομο που δεν την αφήνει να κάνει σεξ

Πώς αντιμετώπισε το πρόβλημά της

Όταν η Κατρίν Μασλένκοβα ξάπλωσε για πρώτη φορά στο κρεβάτι με το αγόρι της, πίστευε ότι θα περάσει μια νύχτα πάθους που θα της μείνει αξέχαστη.

Τελικά κατέληξε σχεδόν σε εφιάλτη, καθώς ο πόνος που ένιωσε ήταν αφόρητος, ενώ, όπως χαρακτηριστικά περιγράφει, ένιωσε έναν επίμονο και βασανιστικό πόνο, κατά τη διείσδυση, «λες και έπεσε πάνω σε τοίχο».

Τελικά διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο προκαλεί αφόρητους πόνους κατά τη διείσδυση και έπειτα από όλα όσα πέρασε λέει ότι το πιο δύσκολο είναι ότι «πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να καταλάβουν το πόσο επίπονο μπορεί να είναι το σεξ, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά».

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες για ολοκληρωμένο σεξ και αφού χώρισε από τον φίλο της στα 18 της, η Κατρίν είδε τον οικογενειακό της γιατρό, ο οποίος δεν διέγνωσε τίποτα και της είπε ότι απλά δεν ήταν έτοιμο το σώμα της για διείσδυση, όπως αναφέρει η Sun.

Η ίδια όμως καταλάβαινε πως κάτι σοβαρό συμβαίνει και άρχισε να το ψάχνει στο ίντερνετ, όπου και πρώτη φορά διάβασε για το σύνδρομο από το οποίο έπασχε.

Τότε επισκέφθηκε μία γυναικολόγο, ούτε εκείνη όμως κατάφερε να διαπιστώσει κάτι, μέχρι που επισκέφθηκε μια σεξολόγο και έτσι επιβεβαιώθηκε το σύνδρομο και κατάφερε να κάνει τη ζωή της λίγο πιο εύκολη.