Έκανε σεξ με τον γιο του συντρόφου της

Έκανε σεξ με τον γιο του συντρόφου της

Για να τον αποπλανήσει του έστελνε ερωτικά βίντεο

Η 37χρονη Βάλερι Εσποζίτο πολιορκούσε τον 16χρονο γιο του συντρόφου της για να τον ρίξει στο κρεβάτι, πράγμα που κατάφερε και μάλιστα επανειλημμένως, στέλνοντάς του σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο για να κρατάει το πάθος του ενεργό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην DailyMail ο πατέρας του παιδιού, που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του, εκτιμά ότι η σύντροφός του έχει εμμονή με το σεξ.

Η ιστορία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2018, αφού έκλεισε τα 16 του χρόνια, πέρασε ένα απόγευμα δίπλα από την μητριά του, ενώ εκείνη έπλενε πιάτα στην κουζίνα.

Τότε «ακούμπησε με τα οπίσθιά της τα γεννητικά του όργανα» και άρχισε να τρίβεται πάνω του, λέγοντάς του να μην πει τίποτα στον πατέρα του.

Τελικά έβγαλε το παντελόνι του και του έκανε στοματικό σεξ. Τον ρώτησε αν ήθελε κι αυτός να κάνει το ίδιο σε εκείνη, αλλά ο έφηβος αρνήθηκε.

Λίγες μέρες αργότερα, όταν γύρισε σπίτι από τη δουλειά της, τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. «Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτάει αν θέλω να κάνω σεξ. Φυσικά, είπα αμέ!» είπε χαρακτηριστικά το παιδί στις Αρχές.

Η καταγγελία ήρθε όταν το κινητό του 16χρονου έπεσε στα χέρια του πατέρα του, ο οποίος είδε τα πονηρά μηνύματα της πρώην συντρόφου του και τελικά έμαθε όλη την αλήθεια.