Το σεξουαλικό μυστικό που κάθε άντρας θέλει να ξέρει η γυναίκα του

Το σεξουαλικό μυστικό που κάθε άντρας θέλει να ξέρει η γυναίκα του

Όταν μιλάμε για το κρεβάτι, τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά

Λένε πως οι άντρες είναι απλά πλάσματα όταν πρόκειται για σεξ, αν και τα ερευνητικά δεδομένα υποδεικνύουν πως μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Και μια από τις σημαντικότερες πτυχές της ερωτικής απόλαυσης για τον άντρα είναι ο… έπαινος στο κρεβάτι.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που λέει πως ο άντρας δεν νοιάζεται για τέτοια πράγματα όταν μιλάμε για τη λίμπιντό του, οι έρευνες δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

«Πολλοί επηρεάζονται από άγχος για τις επιδόσεις τους, ρωτώντας στον εαυτό τους ερωτήσεις όπως ‘‘θα μπορέσω να έχω στύση;’’, ‘‘θα είμαι σε θέση να την ικανοποιήσω;’’», λέει χαρακτηριστικά η καθηγήτρια Laurie Mintz και συγγραφέας πολλών βιβλίων περί σεξουαλικότητας.

Γι’ αυτό και μας λέει πως είναι πάντα καλό να ακούει ο άντρας εγκωμιαστικά σχόλια και κομπλιμέντα στην κρεβατοκάμαρα. «Σε μια πραγματικά καλή μακροχρόνια σχέση, δεν υπάρχουν μαγικές λέξεις που θα κάνουν θαύματα. Έχει περισσότερο να κάνει με το να μάθεις για ποια πράγματα ανησυχεί ο σύντροφός σου».

Απαλλάξτε τους άντρες σας από τις ανασφάλειές τους, συμβουλεύει η ειδικός, και υπενθυμίστε τους πόσο πολύ απολαμβάνετε το σεξ μαζί τους…