Η γυναίκα που έκανε σεξ με 10.000 άντρες και βρήκε τελικά τι πραγματικά θέλουν

Η γυναίκα που έκανε σεξ με 10.000 άντρες και βρήκε τελικά τι πραγματικά θέλουν

Η μοιραία νύχτα που άλλαξε τη ζωή της

Η ιστορία της Gwyneth Montenegro δεν είναι τωρινή. Η ζωή της είχε προκαλέσει αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε το 2014 μέσα από το βιβλίο της «10,000 Men and Counting» - μια αφοσιωμένη χριστιανή που έγινε συνοδός και έχει κάνει σεξ με τουλάχιστον 10.000 άντρες πριν εγκαταλείψει δια παντός το επάγγελμα.

«Στην αρχή το ξεκίνησα ως αστείο. Σκέφτηκα να καταγράψω τις εμπειρίες μου για να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω αυτό που έκανα. Δεν είναι κάτι που έθεσα ως στόχο να κάνω, αλλά εισβάλλοντας στην υψηλή κοινωνία και ό,τι αυτό συνεπάγεται, ήταν πολύ εθιστικό. Παρόλα αυτά, μετά από 12 χρόνια, τα άφησα όλα πίσω μου ξαφνικά», τονίζει η Gwyneth και απαντά τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες μέσα ή έξω από τον γάμο τους.

«Είναι απλό. Οι άνδρες δεν απατούν αν παίρνουν όσο σεξ θέλουν μέσα στο γάμο. Επειδή παντρεύονται, δε σημαίνει ότι απενεργοποιούν τη βιολογική τους επιθυμία για σεξ», υπογραμμίζει.
Δε διστάζει μάλιστα να παραδεχθεί ότι ένας από τους καλύτερους πελάτες της, όσον αφορά στις επιδόσεις ήταν ένας 84χρονος άνδρας!

Υπήρχε όμως και η σκοτεινή πλευρά του… επαγγέλματος, αφού εξαρτήθηκε από την κοκαΐνη και το αλκοόλ. «Δεν θα πω ψέματα, το απόλαυσα. Είχα χρήματα και ήμουν ανάμεσα σε γενναιόδωρους εκατομμυριούχους», υπογραμμίζει.

Ένα φοβερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα ωστόσο, στο οποίο ενεπλάκη, την έκανε να συνειδητοποιήσει πως «έπρεπε να ξεφύγει από αυτόν τον άθλιο τρόπο ζωής της».

Στο νοσοκομείο είπε για πρώτη φορά όλη την αλήθεια στους γονείς της και πλέον η Γκουίνεθ εργάζεται ως πιλότος.