Διάσημη YouTuber κράζει την Σαντορίνη: Μην πάτε, έχουν κρίση και δεν περνάς ωραία

Διάσημη YouTuber κράζει την Σαντορίνη: Μην πάτε, έχουν κρίση και δεν περνάς ωραία

Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media

Πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μια διάσημη αμερικανίδα YouTuber, εξαιτίας ενός βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της και κράζει την Σαντορίνη, σχολιάζοντας μάλιστα στους subscriber της να μην έρθουν στην Ελλάδα επειδή η χώρα έχει οικονομική κρίση και δεν περνά καλά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε πριν από 4 μέρες η 18χρονη Ηaley Pham, περιγράφει πως «έχασε» πάνω από 10.000 δολάρια στο ταξίδι που έκανε πρόσφατα στην Ιταλία και την Ελλάδα, εξαιτίας λαθών που έκανε η ίδια με τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων.

Παρόλο που εξομολογείται τα λάθη που έκανε στον προγραμματισμό του ταξιδιού της, η νεαρή YouTuber κατηγορεί για τις τρεις εβδομάδες που πέρασε και την χώρα μας, τονίζοντας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν περνάς καλά.

«Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία». Ειδικότερα, αναφορικά με τον δεύτερο προορισμό των διακοπών της, τη Σαντορίνη, επισημαίνει ότι «δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός» λέει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

acting natural in Greece ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haley Pham (@haleypham) στις

Και συνεχίζει πως ενοχλήθηκε από την πολυκοσμία στο νησί αφού δεν μπορούσε να ψωνίσει, ενώ είπε πως η Σαντορίνη είναι απλά ένας γκρεμός και δεν έχει παραλία, ενώ δεν έχει καμία σχέση με όσα είδε στο Instagram.

Πάντως, προσθέτει πως, η επόμενη στάση του ταξιδιού της, στη Μήλο, ήταν αρκετά πιο ευχάριστη.

Τέλος προσθέτει πως «κόλλησε» στην χώρα μας ελκη στα γεννητικά της όργανα, ενώ υπέφερε και από διάρροια.

«Περιμένω να κάνω σεξ μετά τον γάμο και, παρ' όλα αυτά το αιδοίο μου τιμωρειται; Γιατί να μου τύχει εμένα αυτό;» είπε η 18χρονη, αφήνοντας άφωνους πολλούς συνδρομητές της.

Όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πλήθος σχολίων.