Φανατικός οπαδός των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» στραγγαλίστηκε σε παιχνίδι αυτοϊκανοποίησης

Φανατικός οπαδός των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» στραγγαλίστηκε σε παιχνίδι αυτοϊκανοποίησης

Στο δωμάτιο του βρέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα

Ένας φανατικός θαυμαστής της σειράς βιβλίων και ταινιών «50 Αποχρώσεις του Γκρι» αυτοστραγγαλίστηκε κατά λάθος κατά την διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού, όπως αναφέρει η αστυνομική έρευνα.

Ο 37χρονος βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του. Βρέθηκε κρεμασμένος στο κρεβάτι του. ο Φιλιπ Γουόλκερ είχε ένα περιλαίμιο γύρω από τον λαιμό του ενώ φορούσε μια ζώνη αγνότητας πάνω στα γεννητικά του όργανα.

Τα μέλη της οικογένειας του βρήκαν στο δωμάτιο του σεξουαλικά βοηθήματα, CD με πορνογραφικό υλικό και δεκάδες άδεια μπουκάλια λιπαντικού.

Επίσης στο δωμάτιο του βρήκαν ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τις  «50 Αποχρώσεις του Γκρι» όπως και ένα βιβλίο με πορνογραφικό περιεχόμενο και ζωγραφιές που ο ίδιος ο 37χρονος είχε δημιουργήσει και τον απεικόνιζαν δεμένο.

Το ασθενοφόρο πήγε στο σημείο και βρήκε τον άνδρα γυμνό και νεκρό. Η οικογένειά του είπε ότι ο άνδρας ποτέ δεν είχε μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Η ιατροδικαστής κατέληξε στο πόρισμά της ότι ο Γουόλκερ έπαθε ασφυξία στη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης και ο θάνατος του ήταν ατύχημα.