Ο Μίκαελ Σουμάχερ ανακάμπτει σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της Ferrari

Ο Μίκαελ Σουμάχερ ανακάμπτει σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της Ferrari

Ο Ζαν Τοντ αποκάλυψε ότι ο πρώην πιλότος παρακολουθεί αγώνες της Formula 1 στην τηλεόραση

Για πρόοδο στην αποκατάσταση της υγείας του πρώην αστέρα της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ έκανε λόγο ο πρώην διευθυντής της Ferrari, Ζαν Τοντ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Ζαν Τοντ είπε κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο Radio Monte-Carlo, ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ απολαμβάνει να παρακολουθεί τους αγώνες της Formula 1 στην τηλεόραση και σημειώνει πρόοδο. Συγκεκριμένα, είπε ότι παρακολουθούν μαζί τους αγώνες στην τηλεόραση, στο σπίτι του Σουμάχερ στην Ελβετία και ότι ο κορυφαίος πιλότος όλων των εποχών στην Formula 1 έχει κάνει «καλή πρόοδο».

«Είμαι πάντα προσεκτικός με τέτοιες δηλώσεις, αλλά είναι αλήθεια. Είδα τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία» είπε και συμπλήρωσε ότι «ο Μίκαελ είναι στα καλύτερα χέρια και δέχεται την καλύτερη φροντίδα στο σπίτι του. Δεν παραιτείται και συνεχίζει να αγωνίζεται». Το μόνο που στενοχωρεί τον Ζαν Τοντ, όπως είπε ο ίδιος, είναι η δυσκολία στην επικοινωνία, που έχει ακόμη ο παλαίμαχος πιλότος της Formula 1.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις και βρισκόταν σε κώμα μέχρι τον Ιούνιο του 2014.