Serial killer Κύπρου: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 30χρονη από το Νεπάλ

Serial killer Κύπρου: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 30χρονη από το Νεπάλ

Ανασύρθηκε αντικείμενο από την Κόκκινη Λίμνη

Μπορεί οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη να μην οδήγησαν στον εντοπισμό της σορού της 29χρονης Μaricar Valdez Arquiola, αλλά χθες έφεραν στην επιφάνεια ένα εύρημα το οποίο εξετάζεται με προσοχή.

Πρόκειται για έναν στηθόδεσμο, ο οποίος έχει σταλεί στα εργαστήρια για έρευνα, ενώ θα εξεταστεί και σε συνδυασμό με την κατασκευή των τριών σφουγγαριών που βρέθηκε προχθές όπως αναφέρει το politis.com.cy. Τα δύο ευρήματα μπορεί να είναι άσχετα με τα εγκλήματα που εξετάζονται, αλλά μπορεί και να είναι και πολύ σημαντικά.

Άλλες πληροφορίες του «Π» ανέφεραν πως η 30χρονη Asmita από το Νεπάλ, που βρέθηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής Ορούντας, δεν στραγγαλίστηκε όπως η Marry Rose και η Livia Florentina, αλλά ενδεχομένως άφησε την τελευταία της πνοή από ξυλοδαρμό.

Τι γίνεται αν δεν εντοπιστούν όλες οι σοροί

Στην περίπτωση τώρα που δεν εντοπιστούν τα δυο εναπομείναντα πώματα, δηλαδή της Μαρικάρ και της Σιέρας, τότε η υπόθεση μπορεί και πάλι να καταχωρισθεί, αφού έχουν εντοπιστεί τα υπόλοιπα.

Στόχος είναι να γίνουν όλες οι ενέργειες και να εξαντληθεί κάθε περιθώριο, έτσι ώστε να βρεθούν και τα πώματα, αλλά και μαρτυρίες που να τον συνδέουν με την υπόθεση όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Να σημειωθεί ότι οι ανακριτές μπορούν να λάβουν μέχρι και για 3 μήνες 8ήμερα διατάγματα προσωποκράτησης, νοουμένου ότι υπάρχει σχετική αιτιολόγηση ενώπιον Δικαστηρίου.