Serial killer Κύπρου: Ανέσυραν από τον βυθό το τσιμεντομπλόκ που συνδέεται με ένα από τα πτώματα

Serial killer Κύπρου: Ανέσυραν από τον βυθό το τσιμεντομπλόκ  που συνδέεται με ένα από τα πτώματα

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής

Ένα τσιμεντομπλόκ ανέσυρε δύτης που επιχειρεί στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com.

Ο δύτης, με την βοήθεια ενός ειδικού σιδερένιου κουβουκλίου, που φέρει γερανοφόρο όχημα, καταδύθηκε νωρίτερα στην λίμνη, όπου συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για εντοπισμό των σορών θυμάτων, που φέρεται να δολοφόνησε ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Το τσιμεντομπλόκ που εντοπίστηκε συνδέεται με την βαλίτσα που ο ίλαρχος φαίνεται να τοποθέτησε τη σορό της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ο καθ’ομολογία κατά συρροή δολοφόνος κατά την ανάκριση ανέφερε ότι έδεσε ένα τσιμεντομπλόκ στη βαλίτσα, στην οποία είχε τοποθετήσει τη σορό της Maricar, προτού την πετάξει στη λίμνη.

Να σημειωθεί ούτε η τρίτη βαλίτσα έχει εντοπιστεί, η οποία εικάζεται ότι βρίσκεται η σορός της 8χρονης Έλενα Ναταλία. Δημιουργεί δε ερωτήματα το γεγονός ότι ούτε η σορός της 6χρονης Σιέρα έχει εντοπιστεί στη λίμνη στον Ξυλιάτο, παρά τις έρευνες των Αρχών.

Οι έρευνες των αρχών ολοκληρώθηκαν για σήμερα και αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα.

Μια εικόνα με ένα αντικείμενο από τον βυθό της κόκκινης λίμνης δημοσίευσε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας.

Όπως θα δείτε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook ο Μάρκος Τράγκολας, το αντικείμενο βρίσκεται βυθισμένο στην λίμνη, ενώ η λήψη του φαίνεται να έχει γίνει με κάμερα.

Στην ανάρτηση ο διευθυντής της πυροσβεστικής γράφει: «Ερευνα με υπομονή, επιμονή, αισιοδοξία και ελπίδα. Μέχρι τέλους».