«Τη στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης την έπνιξα» – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον λοχαγό «serial killer» της Κύπρου

«Τη στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης την έπνιξα» – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον λοχαγό «serial killer» της Κύπρου

Σοκάρει η περιγραφή για το πως απαλλάχτηκε από τη σορό της 6χρονης

Ένα φρεάτιο σε ένα εγκαταλελειμμένο μεταλλείο, περίπου 20 λεπτά έξω από τη Λευκωσία που κρύβει μέσα του πτώματα  γυναικών. Είναι γυμνές και τυλιγμένες με σκοινί. Ύποπτος ένας 35χρονος, ο οποίος σήμερα εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου. Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που σκότωσε το δεύτερο θύμα, την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες είναι ανατριχιαστικές. Την ίδια ώρα παραδέχτηκε και τις δολοφονίες της Marry Rose και της 6χρονης κόρης της.

Όταν εντοπίστηκε το δεύτερο πτώμα ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς προέβη σε δεύτερη θεληματική κατάθεση, στην οποία παραδέχτηκε ότι γνώρισε τη δεύτερη γυναίκα, την Arian, μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών γύρω στα τέλη Ιουλίου. Την πήγε στο σπίτι του, συνευρέθηκαν ερωτικά και κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης την έπνιξε, την έδεσε με πλαστικά καλώδια και τη μετέφερε στο Μιτσερό όπου και την πέταξε στο φρεάτιο.

Η 28χρονη Arian Palanas Lozano  από τις Φιλιππίνες είχε εξαφανιστεί στις 21 Ιουλίου του ’18, στην Αγλαντζιά.

Ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς προχώρησε και σε δεύτερη θεληματική κατάθεση όταν εντοπίστηκε και το δεύτερο πτώμα. Σε αυτή την κατάθεση παραδέχθηκε πως γνώρισε τη δεύτερη γυναίκα, την Arian, μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών γύρω στα τέλη Ιουλίου. Την πήγε στο σπίτι του, συνευρέθηκαν ερωτικά και κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης την έπνιξε, την έδεσε με πλαστικά καλώδια και τη μετέφερε στο Μιτσερό όπου και την πέταξε στο φρεάτιο.

Η 28χρονη Arian Palanas Lozano  από τις Φιλιππίνες είχε εξαφανιστεί στις 21 Ιουλίου του ’18, στην Αγλαντζιά.

Τι ανέφερε για την 6χρονη

Ο Ορέστης, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης γυναίκας από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της, Sierra, έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή όσον αφορά στο πως απαλλάχτηκε από τη σορό της μικρής Sierra σύμφωνα με το philenews.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε στους Αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου έριξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα, το οποίο έδεσε με πέτρες. Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν έτσι ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και το έριξε πίσω στο νερό.

Ο 35χρονος είναι πατέρας δύο ανηλίκων

Ο 35χρονος είναι κάτοικος χωριού της Επαρχίας Λευκωσίας υπηρετεί σε στρατόπεδο της περιοχής, έχοντας τον βαθμό του ίλαρχου, στο Σώμα των Τεθωρακισμένων.

Είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών. Το διαζύγιό του το κρατούσε  «επτασφράγιστο» μυστικό, σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive.

Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο πήγε στην Αθήνα όπου υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων.

Η είδηση της σύλληψής του 35χρονου προκάλεσε σοκ σε ανθρώπους που τον είχαν γνωρίσει. Εναντίον του 35χρονου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν φόνο εκ προμελέτης, απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, απαγωγή με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, απόπειρα καταστροφής τεκμηρίου.