Ένα αλλιώτικο μαχαίρι που θα λατρέψουν οι κρεατοφάγοι

Ένα αλλιώτικο μαχαίρι που θα λατρέψουν οι κρεατοφάγοι

Κατασκευασμένο στο χέρι από ανοξείδωτο ατσάλι για απαιτητικούς καλοφαγάδες

Οι χειρούργοι χρησιμοποιούν το νυστέρι για μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις τους και το ίδιο μπορούμε να κάνουμε πια και στην επικράτεια της κρεατοφαγίας με ένα μαχαίρι που είναι ακριβώς αυτό.

Skalpel Steak Knife το λένε και είναι κατασκευασμένο στο χέρι από ανοξείδωτο ατσάλι. Όλα τους μάλιστα βγαίνουν από τα μαγικά χέρια του εξπέρ τεχνίτη από το Σέφιλντ της Αγγλίας, Stuart Mitchell, και είναι έτσι καμωμένα ώστε να μοιάζουν με νυστέρι, μεταφέροντας τις ευκολίες κοπής του χειρουργικού εργαλείου στο τραπέζι.

Όλα είναι εδώ μελετημένα στην εντέλεια, από το βάρος και το μέγεθος μέχρι και τη λαβή, ώστε να μεγιστοποιούν τον έλεγχο. Ο Stuart θα το ρίξει εξάλλου κάτω περισσότερες από 60 φορές πριν φύγει από το εργαστήριό του, προκειμένου να σιγουρευτεί για την αρτιότητα της τελικής δημιουργίας του.

Χειροποίητα, εργονομικά, εξαιρετικά αιχμηρά, σχεδιασμένα στο Λονδίνο και το καθένα με τη δική του αρίθμηση, είναι το είδος του μαχαιριού για το κρέας για τον απαιτητικό καλοφαγά που μπορεί να διαθέσει το κάτι παραπάνω για να κόβει το κρέας του σαν βούτυρο.

Όσο για την τιμή του, μιλάμε για 140 ευρώ το τεμάχιο…