Τρανσέξουαλ άντρας έμεινε έγκυος και γέννησε αγοράκι

Τρανσέξουαλ άντρας έμεινε έγκυος και γέννησε αγοράκι

Είχε ξεκινήσει την μετάβαση για να γίνει άντρας όταν έμαθε την εγκυμοσύνη

Ένας τρανσέξουαλ άνδρας γέννησε πριν λίγους μήνες τον γιο του και μίλησε την «Mirror» για τις αναταραχές που είχε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης του.

Ο Γουιλέι Σίμσον δήλωσε πως έμεινε έκπληκτος όταν κατάλαβε πως είναι έγκυος. Ο ίδιος είχε ξεκινήσει την μετάβαση για να γίνει άντρας όταν έμαθε την εγκυμοσύνη του και δεν αισθάνθηκε έτοιμος ούτε αυτός, ούτε ο αρραβωνιαστικός του, Στέφαν.

Τελικά, αποφάσισε να συνεχίσει με την εγκυμοσύνη του. Στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους, με καισαρική και τελικά δήλωσε πως άξιζε τον κόπο.

«Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο κάποιος να βλέπει έναν έγκυο άντρα να περπατάει στο δρόμο, γι 'αυτό δέχθηκα επικρίσεις - μου είπαν ότι δεν θα είμαι ποτέ άνδρας, γιατί οι άντρες δεν φέρνουν μωρά στον κόσμο.

«Ανησυχούσα γιατί αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά ήμουν επίσης νευρικός γιατί έπρεπε να ασχοληθώ με το στίγμα του να είμαι έγκυος» είπε ο Γουλέι.

«Μόλις εξαφανίστηκε η κοιλιά της εγκυμοσύνης και ήμουν ικανός να ξαναρχίσω τις ορμόνες μου, ένιωσα καλά για όλα. Είμαστε πλέον ένα γκέι ζευγάρι με ένα μωρό» κατέληξε.