Σεξουαλικά όργια στο μετρό του Λονδίνου – Έκπληκτοι οι επιβάτες

Σεξουαλικά όργια στο μετρό του Λονδίνου – Έκπληκτοι οι επιβάτες

Διώκονται προσβολή της δημόσιας αξιοπρέπειας

Ένας άντρας, ο σύντροφός του και ένας τρίτος άνδρας επιδόθηκαν σε σεξουαλικές περιπτύξεις σε συρμό του μετρό του Λονδίνου μπροστά από έκπληκτους επιβάτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2018 και πλέον οι εμπλεκόμενοι ο 24χρονος Nicholas Mullan και ο 35χρονος George Mason, διώκονται προσβολή της δημόσιας αξιοπρέπειας. Οι δυο άντρες εμφανίστηκαν στο δικαστήριο του Ουεστμίνστερ και παραδέχτηκαν την ενοχή τους, σύμφωνα με το NewYorkPost.

«Πρόκειται για μια περίπτωση εξωφρενικής προσβολής της δημοσίας αξιοπρέπειας σε υπόγεια γραμμή του Λονδίνου», σημείωσε ο εισαγγελέας. Την επίμαχη ημερομηνία, οι δυο παραπάνω άντρες και ένας άντρας αγνώστου λοιπών στοιχείων, άρχισαν να συνουσιάζονται παρουσία και των επιβατών εκείνης της ώρας.

«Η βρετανική αστυνομία ενημερώθηκε για ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει τρεις άνδρες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο μετρό. Περιλαμβάνει πλήρες σεξ, στοματικό σεξ και αυνανισμό παρουσία επιβατών. Απ’ ότι φαίνεται έλαβε χώρα στη γραμμή Northern. Αναφέρθηκε από έναν επίσης ομοφυλόφιλο άνδρα ο οποίος θεωρεί πως το βίντεο υπερβαίνει τα εσκαμμένα και είναι προσβλητικό», σημείωσε η εισαγγελέας, Victoria Murphy.

Οι δυο εμπλεκόμενοι, θα εμφανιστούν ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να τους επιβληθεί ποινή.