Πώς είναι για ένα παντρεμένο ζευγάρι να εργάζεται στη βιομηχανία πορνό

Πώς είναι για ένα παντρεμένο ζευγάρι να εργάζεται στη βιομηχανία πορνό

«Αν νιώθω άβολα το λέω. Υπήρξαν δύο φορές με δύο κορίτσια και ένιωσα άβολα, αλλά δε συμβαίνει πολύ συχνά»

Η βιομηχανία των ταινιών για ενηλίκους, δεν είναι νηπιαγωγείο και οι συμμετέχοντες σε αυτή ακολουθούν μια όχι και τόσο καθημερινή ζωή. Το θέμα περιπλέκεται όταν ένα παντρεμένο ζευγάρι επιλέγει και πρωταγωνιστεί σε ροζ ταινίες και παράλληλα να υποστηρίζει τη μονογαμία.

Αυτή είναι εν ολίγοις, η ζωή της Joanna Angel και του συντρόφου της Erin, δυο διακεκριμένων ηθοποιών με βραβεία κλπ. (η σέξι Joanna είναι και παραγωγός, σκηνοθέτης και συγγραφέας). Για όλους εμάς, το παραπάνω ερωτικό «κόνσεπτ» είναι κάπως δύσκολο στη σύλληψη θεωρώντας ότι και οι δύο πληρώνονται για να κάνουν σεξ με άλλους ανθρώπους για τα προς το ζην, αλλά αυτό μας επιτρέπει επίσης να δούμε πόσο διαφορετικό είναι το σεξ στην οθόνη.

Η Joanna και ο Erin γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια, πριν ο δεύτερος βρεθεί στη βιομηχανία ενηλίκων. Η Joanna είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι δεν θα συνδεόταν ποτέ με συνάδελφό της έπειτα από έναν δύσκολο χωρισμό. Ωστόσο, και το να συνδέεται και με ανθρώπους εκτός χώρου έχει επίσης προκλήσεις.

Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει έναν μονογαμικό γάμο, όπως και το σύνολο των παντρεμένων άλλωστε. Μια απόφαση που πήραν από κοινού μετά από προηγούμενες, ζόρικες προσωπικές σχέσεις με ζήλιες, απιστίες κλπ.

«Πριν από τη σχέση μου με τον Erin, ένιωθα ανασφάλεια αναφορικά με τη δουλειά μου, γι 'αυτό και είπα στον τότε σύντροφό μου, που ήταν εκτός του χώρου, να πηγαίνει και με άλλες γυναίκες», λέει η Joanna. «Πίστευα ότι αυτό έπρεπε να κάνω, αλλά δεν μπορούσα να το χειριστώ, δεν ήθελα μια ανοιχτή σχέση, αλλά αισθάνθηκα ότι έπρεπε λόγω της δουλειάς μου».

Όταν ο Erin μπήκε στη βιομηχανία, η Joanna άρχισε να επεξεργάζεται το πώς ένοιωθε εκείνος.

«Δεν κάνω πολλές σκηνές πια, μόνο 12-14 το χρόνο και ο Erin 12-15 το μήνα. Άλλαξαν οι ρόλοι και είναι σαν να είμαι εγώ εκτός χώρου και να βγαίνω με έναν από τη βιομηχανία...». Η Joanna εξηγεί ότι επειδή είναι πορνοστάρ, δε σημαίνει ότι επειδή και ο άντρας της είναι συνάδελφός της, θα είναι όλα εντάξει. «Αν νιώθω άβολα το λέω. Υπήρξαν δύο φορές με δύο κορίτσια και ένιωσα άβολα, αλλά δε συμβαίνει πολύ συχνά».

Και σα να μην έφτανε αυτό, η Joanna γίνεται και το αφεντικό του συντρόφου της, καθώς ως σκηνοθέτης συχνά εκείνος εργάζεται υπό τις οδηγίες της. «Για τις επόμενες ώρες, δεν είμαι η σύζυγός του... Αν νιώσω πως μια από τις κοπέλες διστάζει επειδή είμαι εγώ μπροστά, τότε φεύγω από το δωμάτιο».

Σεξ στο σπίτι και σεξ στο πλατό

«Όταν είσαι στο κρεβάτι με το ταίρι σου και του κάνεις έκπληξη, τότε πρόκειται για αυθόρμητο σεξ. Αυτό δε συμβαίνει ωστόσο στο πλατό. Είναι ο ίδιος, αλλά η διαφορετική πλευρά του εαυτού του. Οι άντρες πορνοστάρ είναι και αθλητές, κάνουν συνέχεια κάτι που ξεφεύγει από τα όρια του φυσιολογικού. Πρέπει να είναι ερεθισμένοι πολλές ώρες, να μπορούν να μπαίνουν στη δράση από διαφορετική γωνία για να πετύχει το πλάνο...».

Είναι σαφές ότι η μονογαμία είναι ένας πολύπλοκος όρος. Ειδικά στη περίπτωση των Joanna και Erin. Το ζευγάρι, μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή με άλλους στη δουλειά, αλλά το σεξ που επιλέγουν να έχουν πίσω στο σπίτι, είναι αυθόρμητο, γεμάτο οικειότητα και ευχαρίστηση. Δεν υπάρχουν κάμερες, δεν υπάρχουν ρόλοι και δεν υπάρχουν «cut» και «stop».