Εταιρεία προσλαμβάνει δοκιμαστές κάνναβης και τα «βιογραφικά» έπεσαν βροχή

Εταιρεία προσλαμβάνει δοκιμαστές κάνναβης και τα «βιογραφικά» έπεσαν βροχή

«Ζητούνται δοκιμαστές κάνναβης, μισθός ικανοποιητικός»

Αρκούσε μια λιτή αγγελία «ζητούνται ερασιτέχνες δοκιμαστές κάνναβης, μισθός ικανοποιητικός» για να πέσουν βροχή τα βιογραφικά σε μια εταιρεία παρασκευής κάνναβης. Στον μακρινό Καναδά, λοιπόν, η νομιμοποίηση της μαριχουάνας έχει ανοίξει μια ολόκληρη αγορά εργασίας.

Ωστόσο η συγκεκριμένη αγγελία φάνηκε σε πολλούς κάτι παραπάνω από ελκυστική αφού δεν απαιτεί κανένα προσόν και δίνει και καλή αμοιβή και… το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Η εταιρεία ALHOT ζητά «ερασιτέχνες» με αμοιβή 50 δολάρια την ώρα και ανώτατο όριο τις 12 ώρες τον μήνα, για να δοκιμάζουν τις νέες ποικιλίες μαριχουάνας.
Μέσα σε μια ώρα από την ανάρτηση της αγγελίας, πάνω από 500 πρόθυμοι υποψήφιοι έστειλαν την αίτησή τους.

Τα «προσόντα» του ιδανικού υποψηφίου είναι: να μένει στον Καναδά, να είναι ενήλικας και εφόσον είναι δυνατόν να έχει «ενδιαφέρον για την κάνναβη όπως και την ικανότητα να διακρίνει τις διαφορές, πολλές φορές λεπτές, μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών» της ουσίας.

Όπως είπε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Γκρεγκ Παντέλικ, με την χρήση κάνναβης να γίνεται νόμιμη στον Καναδά από τις 17 Οκτωβρίου, «οι Καναδοί θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα τσουνάμι» ποικιλιών.