Η Τουρκία κάνει μποϊκοτάζ σε αμερικανικά ηλεκτρονικά προϊόντα

Η Τουρκία κάνει μποϊκοτάζ σε αμερικανικά ηλεκτρονικά προϊόντα

«Αν έχουν iPhone, υπάρχει το Samsung στην άλλη πλευρά» λέει ο Ερντογάν δείχνοντας προς Ανατολάς και απαντώντας στους αμερικανικούς δασμούς

Μποίκοτάζ σε ηλεκτρονικά προϊόντα των ΗΠΑ εξήγγειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την Hurriyet, μιλώντας σε συνέδριο.

«Η Τουρκία έχει ένα από τα πιο σταθερά τραπεζικά συστήματα στον κόσμο από κάθε άποψη» δήλωσε ακόμα ο τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε επετειακό συνέδριο για την ίδρυση του κόμματός του AKP.

Καταγγέλλοντας τις αμερικανικές κυρώσεις προς την Τουρκία σχετικά με τον πάστορα Άντριου Μπράνσον, ο Ερντογάν είπε πως η Άγκυρα αντιμετωπίζει «οικονομική επίθεση».

«Μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα. Ένα στην οικονομία και άλλο ένα στην πολιτική. Λάβαμε μέτρα που χρειάζεται η οικονομία. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι νομίζω μια σταθερή-ισχυρή πολιτική στάση» πρόσθεσε.

Σχετικά με τα ηλεκτρονικά προϊόντα ο Ερντογάν δήλωσε «Θα μποϊκοτάρουμε τα αμερικανικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Αν έχουν iPhone, υπάρχει το Samsung στην άλλη πλευρά. Έχουμε επίσης τα δικά μας Venus Vestel. Θα λάβουμε αυτά τα μέτρα».

Εν τω μεταξύ, οι Τουρκικές Αερογραμμές ανακοίνωσαν ότι δεν θα διαφημίζονται σε κανένα μέσο που έχει έδρα στις ΗΠΑ.

1
σχόλιο
  1. avatar Σουλτανακο…

    Τωρα του εκανες τη μουρη κρεας...

Παρακαλούμε περιμένετε ...