Ο νέος βασιλιάς της Ταϊλάνδης είναι γυναικάς, βίαιος και πολύ εκκεντρικός

Ο 64χρονος Maha Vajiralongkorn θα φέρει τα πάνω κάτω στη χώρα μετά το θάνατο του πατέρα του

Πολίτες της Ταϊλάνδης, γνωρίστε το νέο σας Βασιλιά. Με το έθνος της νοτιανατολικής Ασίας να αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον μετά το θάνατο του μονάρχη τους Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι που απεβίωσε χθες σε ηλικία 88 ετών, τα διεθνή μίντια δημοσιεύουν νέες φωτογραφίες από τον διάδοχο του θρόνου. 

Το πολύτιμο στέμμα, θα τοποθετηθεί στο κεφάλι του πρίγκιπα Maha Vajiralongkorn ο οποίος όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες ακολουθεί έναν εκκεντρικό τρόπο ζωή και δε μπαίνει στο καλούπι του βασιλικού πρωτοκόλλου. Ο 64χρονος γιος του Αντουλιαντέι, εμφανίστηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο του Μονάχου με πανκ εμφάνιση: σκισμένο τζιν παντελόνι, ψεύτικα τατουάζ στην πλάτη και λευκό, ανεβασμένο ψηλά στο στήθος, μπλουζάκι. 

Σε αντίθεση με τον πατέρα του, ο πλειμπόι πρίγκιπας έχει μια ατίθαση φήμη να τον ακολουθεί -ακολουθεί εκκεντρικές συμπεριφορές, είναι γυναικάς και φέρεται με σκληρότητα στις συζύγους του. Για παράδειγμα, το αγαπημένο του σκυλάκι που φωνάζε Foo Foo, έγινε έπειτα από εντολή του... αντιπτέραρχος! Μάλιστα, το είχε μαζί του στη δεξίωση, το 2007, προς τιμή του αμερικανού πρέσβη Ralph “Skip” Boyce. 

"Ο Foo Foo φορούσε επίσημο βραδινό ένδυμα με γάντια στα πόδια του...", έγραψε ο Boyce  σύμφωνα με τα έγγραφα του WikiLeaks. Αλλά οι ιστορίες που ακολουθούν τον πρίγκιπα κατοικούν στο "βασίλειο" της φήμης στην Ταϊλάνδη, καθώς στη χώρα υπάρχουν αυστηροί κανόνες για τη διάδοση ιστοριών που αφορούν στη βασιλική οικογένεια.

Παρ' όλα αυτά, το "μεγαλείο" του Vajiralongkorn είδε το φως της δημοσιότητας όταν διέρρευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η τρίτη του γυναίκα, η πριγκίπισσα Srirasmi, μια πρώην σερβιτόρα, να κινείται στο παλάτι με το στήθος της γυμνό την ημέρα των γενεθλίων της και να τρώει τούρτα πεσμένη στα τέσσερα μαζί με τη Foo Foo. Το σκυλάκι πέθανε το περασμένο έτος και είχε μια καθ΄όλα σεμνή κηδεία - περιττό να πούμε ότι η τελετή διήρκεσε τέσσερις ημέρες! 

Ο διάδοχος σε μια επίδειξη της σκληρότητάς του, δε δίστασε να στείλει για δυο χρόνια στη φυλακή τους γονείς της πρώην -πλέον-γυναίκας Srirasmi, για "ασέβεια προς το στέμμα". Αλλά και οι άλλοι δυο γάμοι του, ήταν εξίσου επεισοδιακοί. Στον πρώτο του-με μια ξαδέλφη του-, φέρεται ότι έκανε πέντε παιδιά με την ερωμένη του την οποία τελικά και παντρεύτηκε. Αργότερα βέβαια, την εγκατέλειψε κι εκείνη, αναγκάζοντάς την να εγκαταλείψει τη χώρα. 

Βέβαια, αρκετοί θα εύχονταν στο θρόνο να καθίσει η αδελφή του, η πριγκίπισσα Maha Chakri Sirindhorn αλλά οι γυναίκες στην Ταϊλάνδη δεν έχουν καμία τύχη να αναλάβουν τη μοναρχία. Εντωμεταξύ ο Vajiralongkorn ζήτησε τέσσερις ημέρες αποχή λόγω πένθους πριν αναλάβει τα του θρόνου με πολλές κακές γλώσσες να λένε ότι τη προθεσμία τη ζήτησε για να έχει περισσότερο χρόνο για να γλεντήσει λίγο παραπάνω...

 

Μη τη Foo Foo

Η πρώην του σύζυγος, Srirasmi 

Καρέ από το βίντεο που διέρρευσε